ponedeljek

10

avgust 2015

0

koment.

Horoskop od 8. do 15. avgusta

Avtor , Objavljeno v Horoskop

OVEN (21. mar – 20. apr)

Konec tedna bomo začeli z Luno v dvojčkih, ki vas bo naredila za zelo klepetave in družabne, a tudi za zelo muhaste in svojeglave, zato boste pogosto prihajali do trenj z najbližjimi. Nedelja bo živahna in športna, tudi zabave ne bo manjkalo, kar vas bo lepo pripravilo na izzive naslednjega tedna. V ponedeljek in torek Luna potuje po raku in spodbuja vašo nežnejšo plat, ki jo boste z veseljem delili s partnerjem, hkrati pa opozarja, da ostanite na realnih tleh, predvsem za nekaj časa pozabite na zapravljivost in pustite svojo denarnico pri miru. Sreda in četrtek bosta minevala z Luno v znamenju leva, kar bo v vas ponovno prebudilo željo po divjanju, čutiti pa bo tudi vpliv prihajajočega mlaja, zato bi se bilo bolje umiriti in premisliti, kaj si želite, da bi bili srečni. Sobota z Luno v devici bo primerna za čiščenje, tako notranjosti kot zunanjosti, zato meditirajte, v večernih urah pa ne pozabite na partnerja, ki ste ga že nekoliko zanemarili.

BIK (21. apr – 21. maj)

Sobotni zvezdni vpliv bo za vas kar naporen, saj se boste srečevali s preveč izzivi naenkrat, kar vas bo izčrpavalo, zato poskrbite, da si boste v nedeljo nabrali dovolj energije, ki jo boste potrebovali naslednji teden. V ponedeljek in torek boste poskrbeli, da se bodo vaši odnosi z bližnjimi izboljšali, saj jih boste razvajali, a kdo bo razvajal vas? Če boste na glas izrazili svoje nezadovoljstvo, ste lahko prepričani, da vam bo partner prisluhnil. Luna v levu vas bo obsijala že v četrtek in vas naredila nekoliko bolj zapravljive, kot ste običajno, zato si kupite nekaj lepega ali pa bleščečega, kot je lep kos nakita. V petek prihaja mlaj in prinese s seboj nekaj teže, predvsem pa doma ne iščite igle v senu, ampak na lep način pokažite svojo avtoriteto, svoje mnenje. Sobota z Luno v devici prinaša sproščenost in odgovornost, da dan preživite čim lepše in ljubeče.

DVOJČKA (22. maj – 21. jun)

Konec tedna z Luno v vašem znamenju bi vam moral biti pisan na kožo, a sobota ne bo tako idealna, kot bi si želeli, saj jo bodo nenehno kvarili kratki stiki z okolico. Predvsem pazite na svoj dolgi jezik, da ne bi koga po nepotrebnem prizadeli ali užalili. V nedeljo si dajte duška in se posvetite gibanju, seveda v dobri družbi. V ponedeljek se bo vaše finančno stanje začelo izboljševati, vendar (še) ne pretiravajte z zapravljanjem. Torek bo čustven, nagnjeni boste k sanjarjenju, zato ste lahko pozneje tudi razočarani, predvsem nad ljudmi, s katerimi delate. Sreda in četrtek bosta zažarela z Luno v levu, ki bo v vas prebujala samozavest, zaradi katere se boste polepšali, hkrati pa boste s svojimi mnenji močno vplivali na bližnjo okolico. Po domače povedano, vse bo moralo biti po vaše. V petek sledi zatišje, saj prihaja mlaj, ki vas bo v dopoldanskih urah naredil nemirne, popoldne pa utrujene, zato si vzemite čas samo zase in poskrbite za svojo lepoto, obiščite frizerja, privoščite si masažo. Sobota bo zelo aktivna, nikar ne pozabite, kako ljubeči ste lahko.

RAK (22. jun – 22. jul)

Nekoliko razburkan konec tedna je pred vami. Iskali boste svoj mir, ki vam bo nenehno polzel med prsti. Poskrbite za več gibanja, pa tudi, če se odpravite samo na sprehod. Že v ponedeljek prihaja Luna v vašem znamenju, kar vam daje več priložnosti, da se lahko ukvarjate sami s sabo in svojimi najbližjimi. Bodite pozorni na torkov večer, ko se lahko pojavijo neutemeljene čustvene stiske, ki jih je najbolj predihati, premeditirati … Sreda in četrtek sta v vseh pogledih namenjena akciji, česar se boste lotili, to boste izpeljali, predvsem si z nekaj potezami lahko zagotovite lep priliv denarja. Morda si kupite kaj lepega, še bolje pa, če varčujete ali ga nekam vložite. Petkov mlaj bo za vas precej naporen, spremljal vas bo nemir, zato se poskusite sproščati, predvsem pa pustite, da dan mine brez vašega pretiranega vmešavanja. Sobota z Luno v devici bo poudarila vaše najlepše lastnosti, če le ne boste prestrogi do sebe.

LEV (23. jul – 22. avg)

Pred vami je teden, ki vam ne bo prizanašal z izzivi. Že v soboto si boste morali dokazati, da ne popustite pod pritiskom, pa čeprav to lahko prinese različna nesoglasja z najbližjimi. Kar se vam bo nabralo, lahko sprostite v nedeljo, saj v vaše znamenje vstopi planet akcije, Mars, ki vam bo v naslednjih tednih še v veliko pomoč. Spomnite se, da je tudi seks lahko “športna” aktivnost in uživajte. Začetek tedna bo lep, stvari bodo gladko stekle, vendar pa pazite, ali vam nekdo za vašim hrbtom želi škodovati. Ne zaupajte vsemu, preden se do konca ne prepričate. Od torka naprej boste morali bolj paziti na svoje finance oziroma varčevati. V sredo se Luna preseli v znak leva in poudari vašo očarljivost in karizmo, zato lahko z malo truda daleč pridete, pa naj gre za zasebno ali poslovno življenje. Petkov mlaj vas bo primoral, da se nekoliko ustavite in se posvetite ljudem ali stvarem, ki jih imate radi in vas izpolnjujejo. Sobota bo delovna, vendar ne pozabite, da se morate posvetiti tudi ljubezni, oziroma partnerju.

DEVICA (23. avg – 22. sep)

Ker ste obsedeni z redom, vas kaos spravlja ob živce, vendar ne pričakujte, da bo sobota mirna, le ohranite mirne živce. Veliko bo dogajanja, poleg tega pa bo vsak nekaj pričakoval od vas, kar vas bo utrujalo. Nedelja ponuja dovolj možnosti, da se znebite stresa, odpravite se v naravo, razgibajte se, tudi masaža ne bi bila odveč. V ponedeljek in torek se posvetite negovanju poslovnih in prijateljskih odnosov, saj lahko navežete nove stike in osvežite, poglobite stare. Dobra novica je, da se v torek v vašem znamenju naseli Jupiter, ki bo vse leto blagodejno vplival na vas. Zvezdni vpliv bo v večernih urah nekoliko obremenjujoč. V sredo in četrtek boste poslovno zelo aktivni, v četrtek se poskusite tudi malo razgibati, če pa si lahko privoščite, se odpravite na morje, oziroma v naravo. Petkov mlaj prinaša več razmišljanja in drame, predvsem na ljubezenskem področju, vendar brez usodnih posledic. Sobotna Luna v devici bo uvod v čudovit konec tedna, posvetite se tudi negi telesa.

TEHTNICA (23. sep – 22. okt)

Od družabnosti vas bo ta konec tedna kar razganjalo, čeprav boste daleč od harmonije v odnosih, zato pa bo vse toliko bolj zanimivo, ker se boste v mnenjih pogosto razhajali z drugimi. Lepša od sobote bo nedelja, posvetite se partnerju, namenita si nekaj vročih trenutkov, sicer pa si lahko obzorja širite tudi z dobro knjigo ali izletom v neznano. Ponedeljekovo jutro začnite s seksom, da bo svet lepši, če niste na dopustu, pa lahko računate na več dela, ki ga boste opravljali z veseljem. V torek se boste z materinsko skrbjo posvečali nadrejenim, kar sicer prinese kakšen finančni bonus, a boste zvečer psihično izčrpani. Sredo in četrtek vam bodo popestrili prijatelji, morda se sredi tedna odločite za divjo zabavo, če je le mogoče, vključite partnerja, da boste lahko v svojem naravnem stanju, torej v dvoje. Petkov mlaj je namenjen počitku, ustavite konje in si privoščite kaj lepega za dušo, pazite le, da nakup ne bo predrag. Sobota bo čudovita, polna prijetnih čustev, ki jih podelite z najbližjimi.

ŠKORPIJON (23. okt – 21. nov)

Res je, da ste močno seksualno znamenje, vendar vam je ta vikend to lahko v pomoč, da si napolnite baterije in se uravnovesite. Posebno živahna bo nedelja, ki bo minila brez partnerskih trenj, če se s partnerjem ne bosta borila za prevlado v odnosu. Raje se odločite za nežnost, saj boste tako še daleč prišli, tako in tako se ve, kdo je glavni, kajne. V ponedeljek in torek boste zelo čustveni in mehkejši do ljudi, postavljali se boste za šibkejše od sebe, vendar pri tem ostanite trezni in si ne olepšujte stvari. Sreda in četrtek bosta zelo dinamična, predvsem na delovnem mestu, kjer se boste učili sodelovanja z avtoriteto, čakajo vas lepi rezultati, zato se tudi sami lahko razveselite – še najbolje v partnerjevi družbi, ki jo boste ovenčali z erotiko. V petek ne dokazujte, kdo je glavni, ampak pustite, da gre vihar mimo brez vašega vmešavanja, kar bo težko, a se lahko potrudite. V soboto lahko v družbi prijateljev preživite odličen dan, seveda če bo šlo vse po vaših načrtih.

STRELEC ( 22. nov – 21. dec)

Hoteli ali ne, družba ljudi vas bo ta konec tedna utrujala ne glede na to, kako radi jih imate. Težko boste našli skupni jezik in včasih je res bolje biti sam kot izgubljati živce. Lahko pa se zatečete v partnerski objem, se odpravite nekam v naravo in uživate, bolj nagajive lahko erotika zanese do te mere, da se bodo adrenalinsko ljubili kar v naravi, zato previdnost ne bo odveč – vedno se lahko odločite tudi za šport, če si želite migati. Ponedeljek in torek bosta dva čudovita dneva, namenjena zemeljskim užitkom od dobre hrane in pijače do intenzivnega ljubljenja. Za partnerja boste znali tako poskrbeti, da bo osupel in vam bo to tudi hvaležno vračal. Sreda in četrtek bosta prepojena z energijo ognjenega leva, privoščite si veselo druženje in zabavo, gibajte se ali pa se odpravite v šoping, saj bo petek veliko bolj umirjen zaradi mlaja. Pustite se crkljati in razvajati, misel na pretirano zapravljanje pa opustite, ker boste na dolgi rok razočarani nad nakupom. Sobota z Luno v devici vas bo pripravila do tega, da v svoje življenje spet vneset nekoliko več reda.

KOZOROG (22. dec – 19. jan)

Ta konec tedna boste sproščeni in razpoloženi za vragolije vseh vrst, s poudarkom na erotiki! Bolj kot družbi se boste posvečali partnerju in imeli oči samo zanj, zato nedeljo preživita skupaj in počnite, kar pari pač radi počnejo. Odlična izbira je tudi kratek izlet, prej v gore kot na morje, pomembno je, da se dogaja in da imate zadnjo besedo vi. Ponedeljek in torek bosta posvečena odnosom vseh vrst, najti boste morali (novo) ravnotežje, kar se sliši kot hud zalogaj, v resnici pa vam bo sprememba prijala. Naučite se večkrat pokazati in izražati svoja čustva. In ne pozabite, da se v torek v znamenje device preseli Jupiter, ki bo v vaše življenje prinesel veliko sreče in veselja v naslednjem letu. Sreda in četrtek bosta zelo delovna, treba bo pokazati, kdo ima moč, in vztrajati na svojem, vendar ne za vsako ceno, zelo učinkoviti boste predvsem v četrtek, a ne lotevajte se nemogočih stvari. Dovolite si, da vas petkov mlaj nekoliko ustavi, izprezite konje in si privoščite počitek, kajti že v soboto boste spet tako pridni, kot ste lahko le kozorogi. Pa vendar ne pozabite, da je vikend in da ni treba samo delati.

VODNAR (20. jan – 18. feb)

Neverjetno, a tudi vi se lahko kdaj naveličate ljudi, oziroma se počutite tako drugačni, da se ne radi družite – razen z izbranci. Pa naj bo ta konec tedna tako, saj znate uživati tudi sami, čeprav vam bo v nedeljo prijala tudi družba nekoga, ki vam je blizu, ni pa nujno vaš partner. V ponedeljek in torek boste večino pozornosti namenjali delu, ki ga boste opravljali izjemno zavzeto, skoraj posvečeno, res pa je, da boste v torek zvečer že nekoliko utrujeni od vsega, kar lahko pripelje do težkih misli in občutkov. Če imate moč, si ne dopustite, da vam stvari pridejo do živega. Sreda in četrtek z Luno v znaku leva bosta poudarila odnose vseh vrst in potrebo po prevladi enega ali drugega, zato bosta minevala v iskanju kompromisov, čeprav vam prilagajanje sploh ne bo dišalo. Radi ste sam svoj gospodar in to boste poudarjali, dokler ne bo druga stran tega razumela. V petek ste lahko nekoliko nemirni zaradi vpliva mlaja, zato se zamotite s stvarmi, ki vas bodo upočasnile, hkrati pa vam nudle veliko veselja. Ne zapravljajte po nepotrebnem, sploh če kupujete za druge, ne zase. Sobota bo erotično obarvana, hkrati pa odlična za urejanje financ in rokovanje z denarjem.

RIBI (19. feb – 20. mar)

Zna se zgoditi, da vas bo vrvež okoli vas tako odbijal, da boste iskali svoje zavetje, kamor se lahko malce skrijete in mirno sanjate svoje sanje. Kljub temu ne boste tako samotarsko naravnani, da se ne bi družili s partnerjem, s katerim lahko preživite tudi čudovito in zelo igrivo nedeljo – tudi med rjuhami. Ponedeljek in torek vam bosta pisana na kožo, saj boste uživali v svojem delu, ne uvajajte pa nobenih novosti, saj bi vam le dodatno otežile stvari. Torkov večer je lahko nekoliko turoben, če si boste dovolili, da vas zapeljejo temne misli, raje se stisnite v varen in ljubeč objem. Sreda in četrtek bosta prav tako poudarjala delo, tokrat lahko zablestite s svojimi izkušnjami in se povzpnete stopničko višje, morda pa vas čaka tudi svež denarni priliv, ki vam bo še prišel prav, če ga ne boste takoj zapravili. Četrtek je namenjen ljubezni in ljubljenju, zato poskrbite, da boste našli čas za užitek, veliko akcije pa bo tudi v službi, povezane z nadrejenimi, ki bodo od vas pričakovali nemogoče. Če bo prišlo do trenj, se ne spuščajte v konflikte, ampak se zavedajte, da je jutri mlaj, ki bo s seboj prinesel nove okoliščine – takrat boste tudi uvideli, kako ravnati, da bi bilo najbolje za vas. Sobota z Luno v devici vas bo nekoliko streznila in vam dala nov uvid v partnerstvo, v katerem se boste nekatere stvari šele začeli učiti. Zaradi Jupitra, ki je prestopil v devico, bo tudi partnerski odnos terjal veliko več pozornosti nasploh, bodite pripravljeni.