ponedeljek

22

april 2013

0

koment.

Imamo novo miss športa

Avtor , Objavljeno v Novice, Tračava

Nova miss športa je postala osemnajstletna Klara Krošelj, ki se ukvarja z atletiko. Klara j epo zmagi povedala, da lente ni pričakovala, a je je vesela. Kot prvi cilj je navedla vpis na fakulteto, potem pa bo poskusila unovčiti svoj naziv. Naziva pa ni unovčila lanska misica. Plesalka Urša Klavs, ki je po »kronanju« skoraj dobesedno izginila, zato je bilo vprašanje, ki ji ga je postavila ena od voditeljic, kako si bo najbolj zapomnila leto misice nekoliko neprijetno. Urša je nekoliko nerodno odgovorila, da so bile nagrade najboljši del.

Prva spremljevalka je postala Joni Tomičić Prezelj in tudi ona se ukvarja z atletiko. Ritmična gimnastičarka Hana Čuček je zaključila šopek treh najlepših. Ljubljančanka Anja Barbič, ki je imela v občinstvu najglasnejšo in na trenutke že motečo podporo, je osvojila lento miss fotogeničnosti.
Vse finalistke so kot vsako leto predstavile svojo športno panogo. Tako smo videli nekaj posrečenih nastopov in tudi kakšnega duhovitega. Za konec so skupinsko zaplesale še »koreografijo« na pesem najboljše slovenske športnice Tine Maze My Way Is My Decision.

 

Še ena kratka na temo oblek. Zelo sem bila razočarana, ko sem videla voditeljici v dveh neposrečenih oranžnih oblekah. Žalost je bila toliko večja, saj sta bili obleki oblikovalke Maje Ferme. Obleka je bila voditeljici Nataliji Waldhuber premajhna. Morda me bo kdo popravil, da je šlo za model, ki ne sega do tal. No, ni šlo. To je bila obleka, ki je bila narejena za veliko manjšo Saško Lendero in prav v tej obleki se je sprehodila po rdeči preprogi viktorjev. Ni opravičila, da si oblikovalka privošči takšen spodrsljaj, nismo tako pozabljivi.

Saša Lendero na Viktorjih 2010, Natalija Waldhuber na Miss športa 2013

 
Pokomentirala: Katja
Foto: miss-sporta.si, facebook, zvpl.com