četrtek

7

december 2017

0

koment.

INSPIRACIJA DNEVA: Bo Meghan Markle postala nova modna ikona?

Avtor , Objavljeno v Novice

Odgovor je na dlani: stoodstotno ja! Če prej niti nismo bili tako pozorni na ameriško igralko, je Meghan v trenutku postala ‘modna ikona’, o njenem stilu pa že obstaja veliko internetnih povezav, ki budno spremljajo njen sleherni modni korak, oblačila, ki jih je nosila, pa hitro postanejo razprodane.

Polovica TK SWAT nad njo ni prav navdušena, hehe, druga polovica pa še ne ve 😉 A nekaj je zagotovo – na njo bomo morali postati pozorni in dejstvo je, da me je ob oznanitvi poroke s princem Harryjem njen stajling navdušil. Oziroma je bil všečen. Medtem ko je Kate bolj za klasično eleganco s pridihom modnega, menim, da lahko od Meghan pričakujemo malce več sproščenosti in trendovskega.

Za veliko oznanitev zaroke je izbrala t.i. wrap up plaček v beli barvi, elegantno zeleno obleko z zanimivim detajlom na pasu in nude čevlje. Z nakitom ni pretiravala, samo minimalistični uhani in to je vse. Pravkar je v dnevno sobo, kjer sem stacionirana, prišel moj mož in me razsvetlil, da se je spletna stran, kjer prodajajo/so prodajali Meghnanin plašček v trenutku objave, kaj je nosila ob oznanilu zaroke, sesula. Informacije se mi ni dalo preverjati, samo blazno fajn se mi je zdelo, kako to moj mož ve 😉 če je res … 😉 Nekje pa sem tudi zasledila, da bodo ta plašček na pomlad celo preimenovali v Meghan. In naj se evforija začne …

Screen Shot 2017-12-06 at 07.56.20

plašč BOOHOO, 16 eur

obleka RIVER ISLAND, 65 eur

uhani MICHAEL KORS, SLOWATCH, 79 eur

čevlji SAM EDELMAN, 35 eur