četrtek

11

avgust 2016

0

koment.

INSPIRACIJA DNEVA: Kako nositi “mirror” očala?

Avtor , Objavljeno v Inspiracija dneva

Vedno se lovim, ko iščem slovenski izraz za tujo besedo, saj se mi zdi, da je tako, kot je v originalu, najbolje. Mirror očala so dobesedno “ogledala očala”, a verjetno bolje zveni, če rečemo očala z odsevnimi lečami, v katerih se naši sogovorniki lahko gledajo.
Očala z odsevnimi lečami so videti bolj športno, a nas zvezdnice učijo, da jih lahko nosimo na vse stile, tako da si poglejmo, kako jih je možno kombinirati.
olivia_1
Belo krilo, srajca s pikami in pisemska torbica so recept za eleganten večer, a Olivia Palermo nas je presenetila z očali z modrimi odsevnimi lečami. Pravo piko na i pa so naredili prosojni okvirji, ki sem jih našla tudi za vas pri Different.
cara_2
Tudi Cara Delevingne je modno dekle, od katere lahko črpamo ideje. Izbrala srajco, a manj športna očala kot predhodnica. Cara nosi letos najbolj modna okrogla očala z zanimivim futurističnim okvirjem, ki so videti malce preveliko, a točno to je želeni učinek. Top izbira poletja.
miley
Tudi Miley Cyrus je trendseterka z ulice. Čeprav je zvezdnica oblečena v preprosto majčko, pa njen nakit govori drugo zgodbo – zgodbo elegance. Močna zlata verižica, debela zapestnica, zlati prstani in torbica se odlično podajo k očalom z zlatimi okvirji.
coco
Kako nositi rdečega pajaca? Seveda je Coco Rocha mojstrica in kombinacija z rdečimi lečami je odlična. Tudi jaz sem vam našla očala z rdečimi lečami in odštekanimi okvirji.