četrtek

28

februar 2013

0

koment.

IZPOVED STRASTNE ZAPRAVLJIVKE: 10 minut, ki polepšajo dan

Avtor , Objavljeno v Izpoved strastne zapravljivke

V zadnjih dneh je bilo v službi zelo naporno. Ena nova oddaja, druga nova oddaja, prenos Viktorjev, ki bodo mimogrede 16. marca, in še tisoč in en mail z vprašanji naših gledalcev. Pride trenutek, ko si izmozgan. Ob treh me sodelavka vpraša, Katja, ali je s teboj vse v redu, ker si danes cel dan tiho? Ja, ko sem tiho, pomeni, da nekaj ni OK oziroma tokrat je pomenilo, da je bilo toliko dela, da sem si dala v ušesa slušalke in delala.

Ko je dan v službi minil, so prišle nepotrebne priprave na smučanje. Rada grem na smučanje, a me ubijajo priprave. Kaj bi dala, da bi se lahko z vso svojo kramo teleportirala na smučišče. In pred nakupom hrane, sem svojega dragega prosila, če mi da deset minut za dušo. Ko je videl, da imajo moje oči pogled in velikost oči moje čivave Jo, ni imel srca, da mi ne bi ustavil pred rajem z naslovom Zara.

Že ob vstopu so mi v oči padle rumene obleke, ki so visele na desni strani trgovine. Rumena majčka, hlače s potiskom in rumena obleka – gremo v garderobo. Hitro vse zmečem nase, se dvakrat obrnem pred ogledalom in kos je izbran – z mano je odšla rumena obleka. Poleg nje sem izbrala še pleksi prozorno ročno torbico, plačala in po desetih minutah v avto vstopila z nasmehom.
Možno, da je vse v glavi, ampak deset minut v trgovini, odžene zdravnika stran.
In še P.S.: Mini torbica je “moraš imeti kos”. Že naslednji dan sem dobila fotko od Tjaše, s pripisom: upam, da ne zameriš, da sem si kupila podobno.

Zapravljala: Katja