četrtek

16

junij 2016

0

koment.

IZPOVED STRASTNE ZAPRAVLJIVKE: Čudovite poletne oblekice

Avtor , Objavljeno v Izpoved strastne zapravljivke

Poleti najraje nosim oblekice. Preprosti kosi za stiliranje in nošenje ter krasni za vroče dneve in večere. Všeč mi je, kako uporabna je oblekica in kako lahkotne so. Ne vem zakaj, ampak v oblekici se počutim stokrat bolje kot na primer v kratkih hlačah. 

So tudi super kos za potovanja, kot je bilo zadnje na Portugalsko, kjer sem jih praktično nosila non-stop. Pred potjo sem si kupila nekaj malenkosti, med njimi tudi dve oblekici in potem še na potovanju dve. Trenutno sem v nekem španskem filingu, topi in obleke, da se vidijo ramena, volančki in podobno.

Prva obleka je zame v bistvu tunika, ki jo nosim na kratke ali dolge hlače. Všeč mi ke belo-modra kombinacija, ki se lepo kombinira z rumeno barvo.

image

tunika ZARA, 39,95 eur

Nekaj je na razgaljenih ramenih, kar je seksi, zapeljivo, romantično in to mi je trenutno zelo všeč. Zanimivo, ampak po naključju sem si vse kose kupila v Zari. Velikokrat se mi dogaja, da sem v nekem obdobju obsedena z eno znamko, potem pa kot bi naenkrat odrezal in tam ničesar več ne najdem.

Potem sem si kupila belo obleko, ki je ‘must have’ poletja in je obleka tako za na plažo, pa tudi za sproščene poletne večere.

image

obleka ZARA, 29,95 eur

Na Portugalskem sem si prav tako v Zari kupila dve oblekici, eno temperamentno rdečo, drugo pa belo. Rada ju nosim z barvitimi rutkami na glavi, ki sem jih prav tako kupila v Zari.

image

obleka Zara, 15,95 eur

image

obleka ZARA, 19,95 eur

Verjetno moja najljubša obleka ta trenutek. Rdeča ni nikoli zares bila moja barva, ampak očitno je to moja barva ta trenutek.

Upam, da jih bo te poletne mesece lahko veliko nosila, zadnje čase ne kaže ravno dobro, ampak jaz sem še vedno optimistična 😉

Vaša zapravljiva obsedenka, Tjaša