četrtek

15

december 2016

0

koment.

IZPOVED STRASTNE ZAPRAVLJIVKE: Darila za prijateljico

Avtor , Objavljeno v Izpoved strastne zapravljivke

Zapravljivka seveda zelo rada kupuje in zapravlja zase, a prav tako rada zapravlja tudi za druge, še posebno v tem prazničnem času. Kljub temu, da praznični čas ne pomenijo samo darila in obdarovanje, je lepo dobiti majhno ali veliko pozornosti in jaz za svoje prijateljice res rada kupujem. O njihovih darilih razmišljam že nekaj časa in mislim, da so – vsaj večina – z darili zadovoljne 😉

V nadaljevanju pa nekaj idej, s katerimi lahko presenetiš svojo prijateljico, med njimi je kar nekaj takšnih, ki sem jih dejansko kupila za svoje prijateljice, mamo, taščo, nečakinje, sestrično in podobno. Cenovni razpon je kar velik, to sem tudi želela, ker se že za slabih 10 evrov najde zelo luštno darilo!

screen-shot-2016-12-15-at-10-51-10

1. KYLIE COSMETICS toaletna torbica in kremna senca za oči, 38 in 20 dolarjev

To je darilo za ljubiteljico lepotnih novosti, konec koncev tudi za ljubiteljico in fenico klana Kardashian-Jenner. Tega darila bi bila vesela tudi sama, ker imam dejansko kar nekaj lepotnih izdelkov Kylie Cosmetics in sem nad njimi resnično navdušena!

2. ZOELLA LIFESTYLE paket, ki vsebuje nahrbtnik, svinčnike, obesek za ključe in kavni lonček, BOOTS, 30 funtov

Darilo, ki sem ga pravzaprav kupila za sebe in sem nad njim navdušena! Za osebo, ki spremlja britansko vlogerko Zoello, za osebo, ki ima rada modo, novosti. Nahrbtnik je dejansko ogromen in super mehak, paket pa je na spletni strani Boots.com znižan na 30 britanskih funtov.

3. ZOELLA LIFESTYLE paket, ki vsebuje kavni lonček in tople rokavice, BOOTS, 14 funtov

Darilo za vsako žensko, če se vpraša mene!

4. SWAROVSKI zapestnica, SLOWATCH, 69 eur

Darilo za ljubiteljico nakita in za ljubiteljico vsega, ki se vseti, ampak ne preveč. Darilo za bling bling darkerico kot jim rečem jaz 😉

5. FOSSIL zapestnica, SLOWATCH, 55 eur

Še eno darilce za ljubiteljico nakita, za tvojo zelo dobro prijateljico, ki obožuje rožnato zlato barvo.

6. PODARI PAKETEK, paket srečno samska, 33,90 eur

To je prav poseben paketek, namenjen vsem damam, ki so pred kratkim končale zvezo in morajo razčistiti s preteklostjo, se soočiti s sedanjostjo in zaživeti razburljivo, svobodno prihodnost. Notri se skriva kopica stvari, ki bodo damam pomagale razčistiti s preteklostjo. Kopica nasvetov in motivacijskih misli, ki dajo moč za naprej. Vreča za smeti in vžigalice, da se dame znebijo vseh njegovih starih stvari in jih obredno zakurijo (previdno!). Nekaj sladkega, ker je čokolada pač najboljša tolažba. Maska za obraz, da se zakrijejo sledi neprespanih noči. Pogodba za srečno samske, pogodba sreče, kviz, ljubezenski napoj, nekaj skritega in še in še. To je takšen bolj obredni paketek, ampak preverjeno pomaga.

7. KOZMETIKA AFRODITA, darilni paket 100% SPA STRAWBERRY, 9 eur

Za prijateljico, lahko tudi taščo ali mamo, ki se rada razvaja. Sproščujoče razvajanje s sladkim vonjem jagod! Naravno masažno olje je primerno za vse vrste kože ter obogateno z dragocenim oljem makadamije, ki kože intenzivno neguje. Rezultat je svilnato mehka koža, zapeljana v slastno dišavo sladkih jagod.

8. H&M kapa, 9,99 eur

Tega darila bi bila tudi jaz vesela, tukaj ni pretirane znanosti, topla modna kapa, ki jo bo spomnila nate.

9. CHRISTIAN LOUBOUTIN šminka, 80 eur

To šminko sem dobila jaz za svoj 30. rojstni dan od TK SWAT Katje in tega darila sem bila res vesela. Kljub temu, da je to kar dosti denarja za eno šminko in lahko za petino tega zneska dobiš prav tako dobro, če ne celo boljšo šminko, je to darilo za prijateljico, ki obožuje lepotne izdlek, ki so brendirane.

10. KATJA KOSELJ JEWELLERY prstan, 35 eur

Rada podarim tudi kaj unikatnega, s slovenskim podpisom, če pa ob tem podpiram še svojo dobro prijateljico, pa toliko bolje! Statement prstan za vse modne navdušenke!

11. HAPPY LIGHTS lučke, SMILE CONCEPT STORE, 29,40 eur (s kodo SMILEWITHTJASA jih dobiš 5 eur ceneje!)

Tega darila bi bila prav tako sama zelo vesela in je za ljubiteljico lepih reči, ljubiteljico home decorja.

12. mömaX skodelica, 2,99 eur

To je lahko kot samo del darila, ampak ta skodelica bo zagotovo razveselila vsako pravo prijateljico!

13. JYSK odeja, 14,99 eur

To odejo imam tudi sama doma in je krasna mehka odeja za zimske večere.

14. ZARA HOME, 22,99 eur

Copatki, v katere sem se takoj zaljubila! Če so njeni copati že znucani in stari, potem je to zagotovo pravo darilo!

15. TOM DIXON paket sveč, NET-A-PORTER, 100 eur

Darilo za prijateljico, ki ima svečke, ampak ne čisto katerekoli svečke, ampak malce bolj posebne, dražje. To je malce bolj luksuzno darilo.