četrtek

15

februar 2018

0

koment.

IZPOVED STRASTNE ZAPRAVLJIVKE: Gospa Trenirkarca

Avtor , Objavljeno v Novice

Okej, eno dejstvo o meni – zame ni hujšega oblačila kot je trenirka. Ne zato, ker bi bila jaz preveč fensi zanjo, ampak zato, ker še nisem našla takšne, ki bi mi bila zares všeč in bi jo z veseljem nosila. Do sedaj, se razume … 😉

Ko pridem domov – tako je bilo tudi pred puncama – z veseljem slečem ‘dnevna’ oblačila in se preoblečem v nekaj udobnega in se zavalim na kavč ali zavihtim pred računalnik. A to ‘nekaj udobnega’ skoraj nikoli ni bila trenirka, čeprav je ali naj bi bilo verjetno najbolj udobno oblačilo. Zame žal ne. Jaz vedno izberem pižamo, včasih celo kopalni plašč, s trenirkami pa sem skregana.

Zdaj, ko sem na porodniški je potencialnih razcapanih ‘stajlingov’ vedno več. Kakšen dan čisto paše, da se valjamo v pižami, ampak vseeno se rabim počutiti normalno in zato so bile pajkice in luštna tunika moj prvi izbor, da mi je bilo še vedno udobno, hkrati pa se nisem počutila čisto zanemarjeno. A vseeno je bila moja misija najti popolno trenirko, nek popoln ‘loungewear’, ki bo udoben, hkrati pa malo tudi šik, da zraven lahko obujem najljubše uggice in zimski plašč in se odpravim na sprehod ali na fizioterapijo s puncama.

In da ne boste mislili – doma imam omaro polno raznoraznih trenirk, ampak prav noben kos zame ni udoben. Imam ogromno sicer kao udobnih hlač z lušnimi potiski, divjimi barvami ipd., a vse me po kakšni uri nošenja začnejo motiti. In grem nazaj v pajkice ali pižamo. Ne vem, kaj je z mano, velikokrat so mi hlače seveda prekratke, mogoče material ni pravi, ali pa trenirkasti kroji včasih postavi ravno ne laskajo.

Gledala sem tudi malce dražje kose, odklikala na Victoria’s Secret, Net A Porter, nič mi ni zares padlo v oči.

10F02D52-3991-49CB-9C8B-C39A933F3813

Potem pa sem na BooHoo-ju zasledila komplet – želela sem si kupiti lep komplet in ne spet sestavljati trenirkaste sestavljanke – iz žameta. Zaradi ugodne cene, nisem obotavljala in naročila en komplet v svetlo roza barvi in drugega v razkošni modri v velikosti M.

In ko sta kompleta prišla, je bila ‘diva’, ki prebiva v meni tudi kadar sem doma, zadovoljna. Trenirka je mehka, žamet deluje razkošno, kroj laska postavi in je tak komplet, v katerem grem lahko tudi ven, pa me ni sram.

84C31024-29B5-4C90-9984-B73AAD87D7A0

Komplet je takoj opazil tudi mož, ki je izjavil nekaj v stilu ‘Uuuu, danes si pa kot Kim!’. Ne da bi bilo to zame posebna pohvala in resnično upam, da s tem ni primerjal moje zadnjice, hehe, ampak mislim, da vem, kaj je mislil – malce bolj fensi kot ponavadi, tako je zadevo kasneje potem tudi sam obrazložil.

Svetlo roza komplet je sicer boljši nakup, ampak to samo zato, ker je modra barva tako temna, tako globoka, da se na njej vse pozna. Na žametu se že tako ali tako pozna vsak prah, vsaka smetka in ta temna modra to samo še poslabša. Ampak nič hudega, vsake toliko se malce porolam z valjčkom in je težava rešena.

Kako se pa vam zdita kompleta? In ni treba napisati, da sem nora, da se grem tak ‘projekt’, ali misijo, to že vem in takšna pač sem 😉

Vaša zapravljiva Tjaša***