četrtek

29

avgust 2013

0

koment.

IZPOVED STRASTNE ZAPRAVLJIVKE: Kaj bo zapravljivka nosila letošnjo jesen?

Avtor , Objavljeno v Izpoved strastne zapravljivke

Ko danes pogledam skozi okno, vidim jesen, ali pa april. Po poletju se mi nič kaj milo ne stoži, ker tudi verjamem, da še bodo topli in lepi dnevi.

Nekatere izmed vas se boste težko poslovile od lahkotnih krpic, kratkih krilc in odprtih sandalov, jaz pa že komaj čakam, da se začnejo malce turobni dnevi, ko bom zjutraj kužka sprehajala v meglicah, za opravke pa bom oblekla najljubšo usnjeno jakno in hlače.

Veselim se novih modnih smernic, čeprav moram iskreno priznati, da do zdaj name niso napravili velikega vtisa. Karo vzorec s spoštovanjem gledam od daleč, vseeno pa mu bom dala možnost, da me prepriča, zato iščem karirasto srajco. Morda takšno:

pull and bear  29,99

Pull and bear (29,99 eur)

Usnja je letos ogromno. Ampak že od lanskega leta ga imam veliko, zato upam, da ne bom podlegla kosom, ki na obešalnikih in prodajnih policah izgledajo veliko bolj zapeljivi kot pa stisnjeni v moji omari 🙂 sicer pa sem si že pred kakšnih mesecem kupila črno prosojno majico z usnjenimi detajli. Zanimivo, posebno, ki se jo da kombinirati na prav vsak stajling.

Še vedno so v trendu jakne z usnjenimi rokavi in morda si letos privoščim kakšno. Všeč mi je, ko črno umetno usnje kombinirajo s svetlejšo barvo, ali pa z bordo rdečo, ki bo letošnjo jesen in zimo zavzela vodilno mesto pri barvah.

riverr  65

River Island (65 eur)

Imela bi tudi eno obleko, kombinirano z usnjem.

just female  180 eur

Just Female (180 eur)

Eden izmed mojih prvih nakupov bo vsekakor močna statement oglica, ki jo bom nosila na pleten bel pulover in usnjeno krilo temnejše barve.

zara  27,95 eur

Zara (27,95 eur)

Uniformiranost je velika jesenska modna smernica, potešila jo bom s Fred Perry obleko in jo nosila s preveliko kaki jakno.

fred perry  100 eur

Fred Perry (100 eur)

In če smo ravno pri kaki barvi, bo tudi ta v ospredju. In k tej obleki imam ravno super ogrlico, tako da bo morala biti moja. Zelo preprosta, a učinkovita.

stefanel  119

Stefanel (119 eur)

Vojaški stil bo s tem še vedno moden. V tale kombinezon sem se takoj zaljubila <3

stefanel  179

Stefanel (179 eur)

Pri vrhu mojega seznama za jesen je debela in prevelika jopa, ki gre dobro k džinsu, na dolga krila in boemske obleke pa tudi na usnjene oprijete hlače.

she Inside  25 eur

She Inside (25 eur)

Svoj seznam želja s tem počasi zaključujem, seveda se bo še kaj nakapljalo, sem si pa prejšnji teden uresničila eno izmed želja, ki sem jo imela že vse od poletja in sicer imam zdaj končno tudi jaz dres-majico 🙂 zelo srečna! 🙂

Screen Shot 2013-08-28 at 8.44.06 AM

Zara (29,95 eur)

Pozdravlja vas jesensko razpoložena zapravljivkica Tjaša <3