četrtek

19

december 2013

0

koment.

IZPOVED STRASTNE ZAPRAVLJIVKE: Nekaj “za sebe”

Avtor , Objavljeno v Izpoved strastne zapravljivke

Zadnje čase, raje kot za kakšne nore modne kose, zapravljam, oziroma porabljam denar zase. Seveda, ko si kupim kakšen pregrešen drag kos, je tudi ta zame in se dobro počutim, ampak to navdušenje včasih hitro zbledi in na obzorju je že nov kos, ki ga ‘moram’ imeti. Tokrat pa sem malce spremenila taktiko in si podarila dobro počutje.

20131218-145518.jpg
S fantom sva se odločila, da si letos za praznike podariva razvajanje v vsej svoji polnosti, zato sva se za nekaj dni odklopila v Rimskih termah, ki jih naravnost obožujem. Tam sem si privoščila tudi masažo, ki stane kot bi me en nov pulover, ali oblekica, ampak počutje po enourni masaži je neprimerljivo s še tako hudim novim kosom. Pa tudi družba z novo knjigo mi je že nekaj časa manjkala in zato je bil nov Dan Brown kot naročen za moj mini dopust.

20131218-153243.jpg
Poleg razvajanja, sem si pred kratkim privoščila tudi malce trpljenja 😉 v obliki dveh novih tetovaž. To je modni dodatek, ki nikoli ne gre iz mode in ki ga ni moč zamenjati. Odšla sem v Maribor in si naredila 6. in 7. tetovažo v Tetovarni.

20131218-154014.jpg
Na rebrih sem si dala napis “Never stop dreaming”, ki me opominja, da se sanje uresničujejo in jim moramo slediti.

20131218-154131.jpg
“No regrets” pa me opominja na to, da živim življenje brez obžalovanj, da sicer delam napake in kdaj sprejmem kakšno ‘čudno’ odločitev, ampak je tak dogodek vedno šola za življenje naprej. Dva dodatka, ki sta del mene in ne bosta šla nikoli iz mode!
Seveda strastna modna zapravljivka še zdaleč ni šla iz mene, ampak včasih si je boljše podariti dobro počutje in pravi odklop kot pa minljiv modni kos. Kar sicer ne pomeni, da novo sezono ne bom spet vzdihovala nad modnimi smernicam 😉

Tjaša