četrtek

29

junij 2017

0

koment.

IZPOVED STRASTNE ZAPRAVLJIVKE: Obsedena s poletnimi oblekami

Avtor , Objavljeno v Izpoved strastne zapravljivke

Vseh stilov in dolžin, bi lahko dodala. Poleti najraje nosim obleke, ker so tako nezapletene, vedno izgledajo šik in brez posebnega truda lahko tvoj stajling povzdignejo v seksi, elegantnega ali trendovskega. Primerne so tako za na plažo kot tudi za večerne dogodke, odvisno od stila obleke. Zato sem se na začetku poletja založila z nekaj poletnimi oblekami za različne priložnosti.

Dobra obleka ne potrebuje veliko modnih dodatkov, poleti tudi ne maram nositi preveč nakita, zato imam ponavadi okrog vratu samo zlato ogrlico in na zapestju uro.

Sicer pa moram dodati, da me letošnja poletna moda ni kaj preveč navdušila, preveč je zmešana iz različnih stilov in zdi se mi, da moji postavi ne pristoji. Obenem pa sem v svoji garderobni omari spet naredila čistko in ugotovila, da je brez veze, da na silo kupujem kratke hlače, če pa imam popoln par kratkih hlač iz jeansa že doma.

Screen Shot 2017-06-28 at 09.30.55

obleka ZARA

Prva je z menoj odšla Zarina rdeča obleka, ki me je takoj začarala, kljub temu, da nisem strašna ljubiteljica rdeče barve. Ampak poleti jo rada kombiniram s črtasto rutko, ki si jo zavežem okrog glave. Všeč mi je, ker je tako nezakomplicirana, deluje pa instantno šik.

Screen Shot 2017-06-28 at 09.31.29

obleka MASSIMO DUTTI

Znamko Massimo Dutti ne obiščem prav pogosto, največkrat grem mimo nje v Emporium, ampak tokrat sem se v trgovini zadržala malce dlje kot ponavadi. Že na daleč me je namreč vabila čudovita fuksija plisirana obleka in ker sem čez nekaj dni imela poroko, sem sklenila, da jo pomerim. Nad plisiranimi oblekami se že nekaj časa navdušujem, všeč mi je, kako se gibajo in so v svoji eleganci tudi zelo sproščene obleke.

hmprod

obleka H&M

Zadnji dve obleki sem kupila včeraj na spletu, tako da ju še nimam doma, ampak upam, da mi bosta všeč. Prva je cvetlična obleka na preklop. O t.i. wrap up obleki sva že pisali, pristoji vsem postavam in kljub temu, da do pred kratkim nisem bila njena velika fenica, me je ta prepričala.

7149073044_6_1_1

obleka ZARA

Na Zarini spletni strani pa sem podlegla karo trendu in si kupila sproščeno karo obleko, za katero imam sicer svoje dvome, tako da bomo videli, ko jo pomerim. Če ne drugega bo za sproščeno obleko za na pijačo.

Tako, to je nekako moj šoping vodnih po različnih stilih poletnih oblek, ki so me letos prepričale, kmalu odhajam tudi na dopust, tako da bo zadnja zapravljivkina objava o must have kosih za na plažo.

Vaša zapravljiva Tjaša****