četrtek

30

junij 2016

0

koment.

IZPOVED STRASTNE ZAPRAVLJIVKE: #razprodaje

Avtor , Objavljeno v Izpoved strastne zapravljivke

srajca in sandali STRADIVARIUS

Tehnično gledano, še nismo pri razprodajah, zdaj jim trgovine rečejo promocije, popusti, znižanja … Seveda vsi vemo, da razprodaje že dolgo niso več tisto, kar so nekoč bile, zato za njimi tudi ne norimo tako zelo. Jaz sem sploh pozabila na te bajne promocije, če ne bi delala kot stilistka in bi seveda zaradi službe večino časa preživela prav v trgovinah. Kadar delam, nikoli ali pa zelo redko gledam tudi zase, ker imam takrat fokus popolnoma nekje drugje. A v ponedeljek sem bolj skavtala za stajlingi in zato sem imela nekaj časa se razgledovati tudi po oblačilih za sebe. Pristala sem v Zari. Ne zgodi sem mi redko, da se na neko modno sezono popolnoma poistovetim z neko znamko in da je skoraj vsako sezono druga. Tokrat je očitno Zara, saj ima ogromno poletnih oblekic, kratkih hlač, majic, topov in bluz, ki jih nosimo na ramenih in ostalih dodatkov kot so svilene rute za okrog glave ter nahrbtniki in torbice.

IMG_4097

bodi in kavbojke na naramnice ZARA

Tokrat pa so mi v oči takoj padle dungarees ali kavbojke na naramnice. Vsi smo jih nosili v otroštvu, pa tudi pred parimi leti so bile nazaj v modi, sedaj pa so spet najavile svoj veliki povratek. Všeč so mi bile zaradi svojih našitkov, ravno prav duhovite, da sem jih morala pomeriti. Pri hlačah z naramicami me vedno bega, kaj obleči kot majico, saj te rade gubajo in uhajajo ven iz hlač, zato pa zagledam luštne bodije v sivi in črni barvi. Vzamem sivega in se odločim, da vzamem celoten stajling, saj so bodiji za kaj takega super. Prav tako ga rada nosim na kakšna krila ali celo navadne kavbojke, zdi se mi, da deluje zelo seksi, predvsem pa se v njem počutim zelo sproščeno.

IMG_4056

V Zari imam dovolj, zato obiščem še tri njene sosede, v Stradivariusu se zadržim najdlje. Vzamem dve srajci, ker 1. srajc nimaš nikoli preveč, 2. so praktično vedno v modi in 3. jih lahko stiliramo na zelo različne načine in nosimo praktično skozi celo leto. Trenutno sem v ‘roza’ obdobju, zato izberem srajco z roza črtami in še ujemajoče se sandale za zraven, ki malce spominjajo na Teva dizajn z nekaj meni potrebnega kiča.

IMG_4125

srajca STRADIVARIUS

Z menoj je šla še modra srajca, za katero se mi zdi, da bo odlična kombinacija h kavbojkam ali belim hlačam in že komaj čakam, da jo oblečem.

1466726525360

torbica BOOPack

Zadnji nakup pa je spletni nakup. Glede na to, da sicer zelo rada nakupujem preko spleta, sem neustavljive šopinge malce opustila. Vedn, ko so razprodaje namreč kupim cel paket kosov na spletni strani BooHoo, a tega sem se zdaj malce vzdržala. Zato pa sem na spletu kupila raje nekaj slovenskega. BOOPacks je slovenska znamka nahrbtnikov, o kateri se je zadnje čase veliko govorilo, saj ji uspel velik preboj tudi na spletno stran Asos.com. Spremljam jih že nekaj časa, doma imam njihov moder nahrbnik, mami pa sem kupila roza. Sedaj so dali ven novo kolekcijo priljubljenih bucket torbic in seveda je roza morala biti moja. Ker je nova kolekcija seveda ni del razprodaj, a jo vseeno uvrščam med to objavo, saj se trenutno prodaja po znižani predprodajni ceni 29 evrov.

Naslednjič se vam javim že bolj morsko razpoložena, nekaj bo govora o kopalkah, nekaj pa tudi o zanimivih in odbitih blazinah za v vodo 😉

 

Vaša zapravljiva Tjaša**