četrtek

12

april 2018

2

koment.

IZPOVED STRASTNE ZAPRAVLJIVKE: Se je luksuzen nakup izkazal za nekaj popolnoma zgrešenega?

Avtor , Objavljeno v Izpoved strastne zapravljivke

Zadnje čase sem kar precej obsedena z znamko Gucci. Ne bom lagala zakaj, ker je jasno, da zadnje čase Gucci vidimo povsod, torbico imajo vse modne blogerke in športni copati še nikoli niso bili tako priljubljeni. Po dolgem premisleku sem si tudi sama privoščila par. Pa je dosegel moja pričakovanja?

Kdaj neka stvar iz ‘must have’ postane že prežvečena, ker jo imajo praktično vsi?

Tako se zdi, da se zdaj dogaja z Guccijem. Njihovih sicer čudovotih opasanih torbic ne spregledaš tudi zato, ker jih vidiš na vsakem koraku. In zdi se kot da mora vsaka modna blogerka imeti vsaj eno Guccijevo torbico. Seveda nisem nič drugačna, priznam, da sledim črednemu nagonu, pa kaj potem? Če si nekaj želim, si to poizkušam tudi uresničiti. Tokrat v mojo virtualno košarico sicer ni romala torbica, pač pa superge, ki bodo sigurno bolj uporabne in uporabljene od torbice, ki je še na mojem seznamu želja.

Screen Shot 2018-04-11 at 08.58.25

superge GUCCI

Zaljubila sem se v njihove ikonične bele superge s prepoznavnimi tremi črtami na strani in detajlom, ki me je takoj pritegnil – srčkom na strani in spredaj pri prstih. Nekaj posebnega, še vedno pa dizajn, ki ni preveč ekstra.

IMG_9968

Ker se ne zgodi vsak dan, da si privoščim takšen par čevljev, hočem vse od Guccija – škatlo, vrečko, kuverte, v katerih sploh ne vem kaj je, ampak saj je vseeno. Ne bom se delala, da mi je za embalažo vseeno, ker mi ni. Verjetno je marsikateri modni blogerki, ki na tedenski, če ne celo dnevni ravni odpira škatle tega in onega modnega oblikovalca verjetno že vseeno, pri meni je to še vedno ‘big deal’. In škatle nekaj časa še vedno hranim. Potem pa prebolim in vržem stran 😉

Zato sem se odločila, da superge kupim kar na uradni Guccijevi strani, ker ponujajo brezplačno zavijanje oziroma dobiš Guccijeve izdelke v njihovih škatlah, papirnatih in vrečkah iz blaga in še čemu. Poštnina je brezplačna in superge so bile pri meni v treh dneh.

IMG_9961

Seveda sem bila zelo vznemirjena, ko sem dobila paket in res se niso šalili pri zavijanju supergic. Vse skupaj je zelo lično, z mašnicami in vsem.

A seveda so point na koncu še vedno superge. Na prvi vtis ne, da sem bila razočarana, niti nisem vedela, kaj pričakovati in saj ne, da sem naročila superge iz zlata. Super izdelava, kakovosten čevelj, ki pa je na začetku izgledal kar precej trdo in neudobno. Na srečo sem jih že imela priložnost sprobati in moram reči, da so superge udobne in res krasne. So vredne zapravljenega denarja? Hmmm, to prepuščem vsakemu posamezniku. Verjetno jih bom imela dolgo časa, super se kombinirajo, marsikdo bi mi rekel, da sem nora. Oči je na primer rekel, da jih on ne bi imel niti za na tenis, hehe, torej vsak po svoje. Jaz sem si uresničila svojo veliko željo in sedaj gremo počasi že na naslednjo. Zapravljivka namreč nikoli ne spi! 😉

  • zasvet pri nakupu Gucci čevljev: preveri njihovo tabelo in si DOBRO izmeri stopalo. Njihove številke so namreč večje in zelo pomembno je, da si naročiš številko po njihovih tabelah, ne kar nekaj na pamet 😉

2 komentarja

  1. Alenka Arya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.