četrtek

27

junij 2013

0

koment.

IZPOVED STRASTNE ZAPRAVLJIVKE: Štirje novi pari kopalk kot nujna oprema poletja

Avtor , Objavljeno v Izpoved strastne zapravljivke

Naj za začetek zgolj omenim dejstvo, da letos od poletja ne bom imela veliko poležavanja na plaži in plavanja v morju. Nekaj trenutkov si bom zagotovo vzela, a v glavnem bo moje poletje delavno, saj bomo poletnih mesecih snemali novo oddajo Postani Te4. Zatorej je skoraj nedoumljivo, zakaj sem si letos kupila štiri pare kopalk 🙂 Začela sem zelo skulirano, kupila sem si Etamove pink kopalke, ker sem si jih že dolgo časa želela, nato pa se nisem ustavila, dokler nisem imela štirih novih parov. Noro!

photo 1

Etam in H&M

photo 2

H&M in Hunkemoller

To je rekord tudi zame, ampak takle imamo. Je pa tud fajn, če greš za en dan na morje in s seboj vzameš vsaj tri pare kopalk 🙂

V bistvu je tokratni post namenjen poletnim kosom, ki jih po mojem mnenju moraš imeti. Pa kar začnimo s fotografijami, ki sem jih pridno produciala, medtem ko je bil blog v prenovi.

Screen Shot 2013-06-26 at 9.41.25 PM

Must have poletni kos je preprosta t-majica z nevarno zverjo na prsih. V mojem primeru je to pes. Kupila sem jo v trgovini Omara, je pa sicer iz moške kolekcije. To je med drugim tudi eden izmed nujnih kosov v omari – nekaj moškega. Zakaj ne? Če znaš nositi, je prevelika moška srajca, ali majica nekaj boljšega, kar se je zgodilo tvojemu stajlingu.

Screen Shot 2013-06-26 at 9.45.53 PM

Sledijo elegantne in še kako posebne kratke hlače. Vem, da sedaj nisem odkrila tople vode, ker imajo tele Zarine že skoraj vse modne navdušenke v Sloveniji. Ampak ni odveč, da še enkrat poudarimo, da so top, kajne? Nujna oprema je tudi krasen klobuček, jaz sem se odločila za fedoro iz trgovine Accessorize.

photo

Screen Shot 2013-06-26 at 9.50.49 PM

Obvezna oprema so črte. Črno-bele, ki so lahko na vaših nogah, zgornjem delu telesa, ali pa kot samostojni modni dodatek. Izbrala sem srajco, ki sem jo za 15 evrov kupila v H&M-u.

Screen Shot 2013-06-26 at 9.53.56 PM

S kimonom sem vam težila že v stilu dneva, ampak ne morem dovolj poudariti, kako genialen je 🙂 sicer pa presodite po fotografiji. Kupila sem ga v Stradivariusu.

Screen Shot 2013-06-26 at 9.53.58 PM

Nazadnje, a niti slučajno ne najmanj pomembno, pa je poskrbeti za pravo mero poletnega nakita. Zapestnice so zakon, te sem za nekaj evrov izbrskala na eBayju. Klik za ogled.

Seveda ne bi bila prava strastna zapravljivka, če ne bi imela še kakšnih nakupov v rokavu. A pustimo to za naslednjič. Naj razkrijem le to, da sem se spet podala v spletne nakupe, ki tudi tokrat niso razočarali! 🙂 Juhuhuuuu!

 

Tjaša