četrtek

17

maj 2018

0

koment.

IZPOVED STRASTNE ZAPRAVLJIVKE: Supergomanija tudi pri zapravljivki

Avtor , Objavljeno v Izpoved strastne zapravljivke

Superge so trenutno najbolj popularna obutev. In veste zakaj? Ker so udobne, urbane, trendi in se podajo k prav vsakemu stajlingu. Obožujemo jih še posebej v pogostem muhastem vremenu. In obožuje jih tudi zapravljivka, ki ima v svoji zbirki kar nekaj novih parov.

Superge že dolgo časa niso več le domena športnih in sproščenih stajlingov, ampak so se infiltrirale tudi v svet mode. Modne navdušenke jih znajo kombinirati tudi na elegantne hlače in suknjič, zato bo pomlad v znamenju čudovitih superg, ki jih lahko nosite za številne različne priložnosti.

Številčna izbira superg to sezono resnično navdušuje, saj z vsemi trendi modeli na policah trgovine ne dopuščajo možnosti, da ne bi našli pravih superg zase. In tudi zapravljivka je našla svoj par. Ali več njih.

In naj kar takoj povem, da me sicer trenutno najbolj vroč trend pri supergah, t.i. ‘očetovske’ ali XXL superge niso prepričale. Modni svet za njimi trenutno nori, meni pa so preveč groteskne, da bi se obregnila ob ta trend.

Torej, pa začnimo po vrsti. Moj presneto drag nakup 1. spomladanskih supergic smo obdelali v prejšnji zapravljivki, sedaj gremo na malce bolj zmerne nakupe. Trenutno so moje potrebe pač takšne, da rabim en udoben čevelj, v katerem lahko z lahkoto premagujem kilometre z vožičkom, a tudi takšen, da je malce bolj trendovski, da me razveseli, ko ga obujem.

Na začetku pomladi sem na Asosu kupila Superstarke, ki sicer niso najbolj udobne med supergami, so pa super stajliš, če se strinjamo. In nosim jih povsod, tudi zraven dolgega krila, ker so res super par.

Screen Shot 2018-05-16 at 14.58.22

supege ADIDAS SUPERSTAR

Ko so začeli popki cveteti, sem se v Deichmannu zaljubila v krasen par precej enostavnih supergic z rožicami ob strani. Rada jih nosim na kavbojke, še posebno te s čipko.

Screen Shot 2018-05-16 at 14.57.24

superge DEICHMANN, 27,90 eur

Tisti, ki me malce bolje poznate veste, da sem zaljubljena v pentlje in ta ljubezen sedaj traja že kakšni dve leti. In tudi ta trend se še ni izpel, zato so na Zarini spletni strani poleg še nekaj malenkosti v nakupovalno košarico romale superge s črnima petljicama, ki ju lahko tudi snamem, ampak zakaj bi ju? 😉 So tudi kar udobne, tako da jih imam tudi za na sprehode, čeprav so malce bolj na fensi strani.

Screen Shot 2018-05-16 at 14.57.43

Screen Shot 2018-05-16 at 14.57.46

superge ZARA, 29,95 eur

Hm, in ko že govorim o pentljicah, so bile eden mojih zadnjih nakupov tudi te Pumice, ki sem jih pač morala imeti. Zaenkrat jih še nisem peljala na sprehod, ampak obljubim, da jih bom kmalu. Mimogrede, na Pumini spletni strani je trenutno nova kolekcija s Sophio Webster in z eno besedo – LOVE!

IMG_3783

superge PUMA BOW, 90 eur

In najboljše sem prihranila za konec. Še ene trenutno zelo popularne superge Adidas, vsi jih imajo, ampak pa kaj potem, jaz sem jih kupila 1. zato, ker so mi noro všeč, kot 2. razlog pa zato, ker sem vedela, da bodo super udobne za naše dolge sprehode in še noro dobro izgledajo.

IMG_3784

superge ADIDAS DEERUPT, 90 eur

Moji prsti sicer te dni pospešeno skrolajo po telefonu in mojih priljubljenih spletnih straneh za novimi modnimi kosi in spet se je našlo nekaj supergic, ki so pritegnile moje oko, ampak mislim, da bo za to pomlad dovolj 😉
Naslednjič – ko mi spet začne Visa delati – pa obljubljam en večji Boohoo ‘haul’. Že tak, poletni 😉 Se veseliš?

Tvoja vdana zapravljivka***

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.