četrtek

3

april 2014

0

koment.

IZPOVED STRASTNE ZAPRAVLJIVKE: Zapravljivka ima nove tatuje

Avtor , Objavljeno v DIY

Odkar sem pisala o tatujih, ki jih imam na sebi, imam 4 nove 🙂 vem, kar močna številka. Malce sem obsedena, a mislim, da se bom počasi umirila. Kakorkoli že, vse te 4 sem nuuujno potrebovala na sebi, dala sem si jih delati v razmaku manj kot meseca dni v moji najljubši Tetovarni.
Najprej me je obsedala krona, ki sem jo sprva želela imeti na roki, a sem se nato premislila in si jo poveznila kar na glavo, oziroma za uho 😉

20140402-093332.jpg
Na dlani pa sem vseeno želela imeti nekaj, kar sem jaz, kar mene definira. Odločila sem se za simbol kozoroga, postavitev zvezd na nebu v mojem nebesnem znamenju. Tatu, ki od daleč izgleda na pol narejen 😉 ampak meni je zelo všeč in mi veliko pomeni. Njegov pomen pa ni tako lahko hitro razvozljati, kar je še bolj super 😉

20140402-093726.jpg
Zadnja dva ljubčka pa sta, priznam, malce skopirana. Mislim res, briga me, toliko ljudi mene kopira, zakaj ne bi še jaz smela dobiti kakšnega navdiha kje drugje?
Popolnoma sem postala obsedena s simbolom ‘evil-eye’, kar ste že opazili pri prejšnji objavi zapravljivke, saj sem si kupila ogromno zapestnic z očesom. In kot talisman, ga sedaj nosim na prstu.

20140402-094033.jpg
Težko bi bilo izmed vseh 11 tatujev, ki jih imam, izbrati enega najljubšega, ampak recimo, da je v tem trenutku ta najljubši. Špela ga je res izvrstno naredila!
No, tudi zadnji, 11. tatu je top, beseda ‘Muse’ na roki mi je še najbolj všeč zaradi tega, ker je pisava moja in to celotno stvar še bolj poosebi.

20140402-094307.jpg
No, sedaj, ko sem iz svojih tatujev naredila znanstveno fantastiko, je čas, da se za danes poslovim 😉

Vaša potetoviranka Tjaša