četrtek

26

januar 2017

0

koment.

IZPOVED STRASTNE ZAPRAVLJIVKE: Zapravljivkin rojstni dan

Avtor , Objavljeno v Izpoved strastne zapravljivke

Minuli petek sem praznovala svoj 31. rojstni dan. Kljub temu, da sem v ravno prejšnji objavi pisala o tem, da sem si za svoj praznik kupila novo torbico znamke Michael Kors, sem si dan pred 20. januarjem kupila še eno darilo, ker menim, da se za svoj praznik moraš malce pocrkljati. Ali v mojem primeru, kar precej 😉

FullSizeRender_2

obleka TWIN SET, 198 eur

Dan pred rojstnim dnevom sem imela izposojo stajlingov in med popisovanjem kosov sem odšla še malce pogledati, kaj imajo novega ali starega pri znamki Twin Set. Ta me vedno znova navduši s svojimi zanimivimi in posebnimi kosi, pa tudi s cenami. S prijateljicami se že nekaj časa sicer dogovarjamo, da bomo v Italiji obiskale njihov outlet, ideja, ki pa mene ne navdušuje tako zelo, kajti vem, da se vedno zaljubim v kose, ki niso na razprodaji in so del aktualne kolekcije. Tako je bilo tudi tokrat, ko sem šla v garderobo z dvema kosoma, enim razprodajnim in enim iz nove kolekcije. Oba pa popolnoma različna med sabo.

FullSizeRender

Na koncu sem se odločila za zelo posebno dolgo obleko iz trenirkastega materiala sive barve (tako ga najbolje opišem) s kapuco, na dolžini pa obleki gleda ven še bela srajca. Vsekakor drzen kos, ki pa me je v trenutku navdušil in me kupil.

Tehnično gledano, sem ga seveda kupila jaz, obleka ni bila poceni, a gre za kakovostne kose, ki jih ponavadi nosim zelo dolgo časa.

Vsekakor pa dlje od t.i. high street znamk, ki zadnje čase ne dobijo kaj dosti moje pozornosti 🙂