petek

30

marec 2018

0

koment.

IZPOVED STRASTNE ZAPRAVLJIVKE: Zapravljivkini novi modni kosi

Avtor , Objavljeno v Izpoved strastne zapravljivke

Od oblačil, ki jih zares nosim, do tistih, ki trenutno visijo v moji omari in čakajo na svoj debi. Bolj modni, trendovski, manj sicer ‘uporabni’ kosi, ki pa me vseeno razveselijo, četudi samo na nekajminutno fotografiranje. Seveda zapravljivka ne bi bila zapravljivka, če ne bi kupila tudi kakšne ‘neumnosti’.

Popeljala vas bom čez nekaj modnih trendov pomladi, ki si jih je privoščila tudi zapravljivka. Ker gre za hipne trende in ne večne kose, za njih nisem porabila veliko denarja in kupovala večinoma v Zari in na Boohooju. To se mi zdi pri trendu, za katerega ne veš, ali bo trajal eno modno sezono, morda dve, najbolje.

RDEČA BARVA

Uh, trenutno jo močno čutim! Zaljubljena sem v rdečo in menim, da mi trenutno zelo paše. Za rdečo moraš imeti obdobje in jaz ga vsekakor imam. Odločila sem se za torbico v pasu, ki jo trenutno imajo sicer vsi, ampak nič za to. Trend sta najavili dve zelo močni znamki, Gucci in Chanel, oblika je ponavadi oglata ali okrogle oblike in prizmati moram, da mi je ta trend zelo všeč. Res je, da takšna torbica ni posebno velika, ampak je pa zelo priročna, saj imaš obe roki prosti, in je torbica ter pas v enem. Lepo pristaja oblekam, nosimo jo lahko tudi čez plašč, šik je v kombinaciji z bluzo in krilom in na sploh se mi zdi, da deluje!

IMG_9926

Nekaj časa sem tudi razmišljala, da bi si kupila opevano Gucci torbico, a mi je Katja prijazno sugerirala, da se za tak hipni trend res ne splača zapraviti toliko denarja. Zato je moja rdeča Zarina in sem zelo vesela, da sem si jo kupila, saj je precej uporabna stvarca, tudi za na sprehode, kdo bi si mislil 😉

Še en rdeči kos pa je srajčna obleka, ki je preprosto super za marsikateri outfit, od elegantnega, trendovskega, do sproščenega, a še vedno urejenega. Nosila jo bom na superge, lahko tudi kdaj skupaj z visokimi petami in podobno.

azz00912_wine_xl_2

obleka BOOHOO, 33 eur

TRANSPARENTNO

Pri tem trendu boste bolj malo pustili domišljiji. Modne bodo prosojne obleke, ki razkrivajo kar precej kože, a vseeno lahko tudi ta trend – s pravilno krojenimi modni kosi – nosite zelo sofisticirano. Jaz sem svojo transparentno obleko našla pri Boohooju, je del kolekcije, ki jo je zbrala Zendaya in je obleka, ki jo lahko nosiš tudi na razmične načine. Vsekakor v mojem primeru – z belo t-majico in pajkicami spodaj, vsekakor pa s supergami!

dzz24610_cornflower_xl_2

obleka BOOHOO, 33 eur

V nekaj polovično transparentnega se verjetno uvršča tudi top iz Zare, oziroma bodi s čudovitim čipkastim zaključkom in ki je trenutno eden mojih najljubših kosov. Zelo seksi, hkrati pa deluje sofisticirano in šik.

IMG_9904

Lahko ga nosim samostojno, ali pa v povezavi s suknjičem, zelo pristoji mojemu novemu krilu.

PLISE

Še vedno bo ‘in’, samo da se bomo tokrat poigrali z asimetrijo.

IMG_9929

V Zari sem našla zanimivo sivo krilo, ki je razgibano in ga prav tako lahko nosim na najrazličnejše načine, bolj casual in pa tudi formalno. Rada ga kombiniram s karo suknjičem in čipkastim bodijem.

Prihodnji teden je v Ljubljani teden mode in morda me boš lahko videla v enem ali več pokazanih kosov, bom še videla, vsekakor pa sem s svojim naborom zadovoljna, ker kljub temu, da trenutno res nimam veliko takšnih izhodov, ki bi ‘dovoljevali’ bolj trendi kose, so le-ti primerni tudi za povsem casual stajlinge in outfite.

 Tako, to bodi dovolj za danes, naslednjič pa o nekem, bolj ekskluzivnem nakupu, o katerem sanjam že nekaj časa, woop woop! 😉

Vaša zapravljiva Tjaša***

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.