četrtek

26

september 2013

0

koment.

IZPOVED STRASTNE ZAPRAVLJIVKE: Zgodba o novih čevljih

Avtor , Objavljeno v Izpoved strastne zapravljivke, Novice

Če sem kje pri nakupovanju šibka, je to pri šopingu čevljev. Zelo nežensko od mene, a tako pač je. Kot najstnica in še prej kot otrok sem sovražila kupovanje čevljev, saj sem vedno imela precej veliko nogo in modeli niso bili nič kaj atraktivni tako da sem se zelo hitro zadovoljila z neko povprečno izbiro in to je to. Tudi zdaj so čevlji skoraj zadnja stvar, ki jo pomislim, ko skladam stajlinge. Nikoli mi čevlji niso pomembnejši od obleke ali pa recimo torbice, tudi od nakita ne. Do zdaj.

Jaz imam res ‘srečo’ v življenju, ko že mislim, da so se moji nori šopingi umirili, grem slabovoljna v Galerijo Emporium, da se ob gledanju prelepih oblačil malce razvedrim in pomirim jezo, se zaljubim v noro odbite čevlje Baldan. V mislih že preštevam kose oblačil, h katerim bom kombinirala te kičaste superge s skrito peto in začnem tudi računati svoje evrčke na bančnem računu. Njihova cena namreč ni majhna, znaša 359 evrov. Vedela sem, da si jih bom kupila, samo še moralo je bilo treba potolažiti. Kljub temu, da so čevlji res kričeči, kričijo ime Tjaša, saj imam v svoji omari nekaj čudovitih kosov, ki se dobro kombinirajo z njimi. Nosila jih bom na nove Zarine kavbojke, morda celo na novo zlato krilo, ali staro Supertrash rjavo jakno, ki je tako huda, da sem lahko samo vesela, da sem si jo pred leti privoščila. Krasno jih bo videti tudi z zeleni jakni, moji jesensko-pomladni modni obsesiji. Super bodo tudi stilirane k zeleni obleki, uh, komaj čakam, da jih obujem k rjavemu pajacu Maja Štamol.

Za zdaj pa tale hitra kombinacija, saj že šibam skozi vrata z mojimi novimi čeveljci, ki jih bom nosila celo jesen. Jeeeeeej!

photo

 

Vaša nepoboljšljiva zapravljivkica Tjaša :*