ponedeljek

7

december 2020

0

koment.

Kako do top izbire in nakupa očal kar po spletu?

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

Dioptrijo imam že od konca osnovne šole in nikoli se nisem zares privadila na nošenje očal, zato so leče moja prva izbira. Že več let jih sedaj kupujem prek spleta, ker mi je nekako to najbolj enostavna in najhitrejša izbira. Še posebno, ker sem že pred leti izbrala spletno prodajalno Moje leče, ki imajo širok in pester izbor kontaktnih leč, sedaj pa sem se na novo zaljubila v korekcijska očala.

Korekcijska očala so v zadnjem času postala pravi modni dodatek in ta trend se je dotaknil tudi mene. Portal Moje leče poznam predvsem zaradi dobre ponudbe leč in pri njih že več let svoje dnevne kontaktne leče tudi kupujem. Zakaj? Ker imajo pestro ponudbo, imajo dober cenovni razpon in ker ponavadi leče kupujem zadnji hip, torej, ko imam doma samo še en ali dva para, Moje leče pa ponujajo zelo hitro dostavo, kar je za moje potrebe izvrstno. Prav tako imam kot njihov uporabnik in kupec uporabniški račun, ki mi omogoča resnično hiter zaključek nakupa in možnost, da vsak mesec ponovim svoj zadnji nakup.

Zdaj pa so me omrežili še z njihovo ponudbo očal – sončnih in korekcijskih, a ostanimo pri slednjih. V trenutni situaciji in ob ukrepih, je očala precej težko kupiti, da bi jih kupila na blef preko spleta pa še jaz, ki sem sicer neustrašna spletna nakupovalka, nisem najbolj prepričana. Ampak Moje leče ponujajo krasno storitev kar na spletu in to je virtualno ogledalo, kjer lahko očala, sončna ali korekcijska, virtualno pomeriš. To odločitev o nakupu bistveno olajša in pripomore k hitrejši in bolj trdni odločitvi.


virtualno ogledalo

Mene je prepričala znamka cenovno zelo dostopna znamka Crullé, ki ponuja trendovske okvirje po ugodnih cenah, kar pa ne kompenzira pri kakovosti. Še pogled v virtualno ogledalo in odločitev o novem okvirju, ki je zelo lahek in ravno prav trendovski, da bom morda leče kar trajno zamenjala za očala, je padla.

 

  • objava je nastala v sodelovanju s spletno trgovini Moje leče, katere stranka sem sicer že leta in leta (slediš jim lahko tudi na Instagramu @mojelece.si)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.