sobota

29

avgust 2015

0

koment.

Kako je videti nova Zara v BTC?

Avtor , Objavljeno v Novice

Ta teden sem si vzela nekaj minut in se sprehodila po prenovljeni Zari, da bi videla, kaj je novega. Zara je v celoti prenovljena in zdaj je videti veliko bolj prostorna.

IMG_7514

Ogledala so na vsakem koraku

Moškega in ženskega blagajniškega otoka ni več, saj sta blagajni po novem na koncu trgovine, s čimer so dobili veliko več prostora in bolj odprto trgovino. Z veliko beline in brez nepotrebnih dodatnih pohištvenih elementov je trgovina zelo minimalistična. Za blagajnami je črna svelikajoča površina, ki je za enkrat videti zelo lepo, a ko jo bo načel zob časa in je ne bodo »glancali« vsak dan, se lahko zgodi, da bo videti prav ubogo, saj se pozna prav vsak prstni odtis. Nad otroško blagajno je velik ekran z reklamami, kar dva pa sta pri ženski blagajni. Vrtijo oglase najnovejše kolekcije.

IMG_7511

Ekrani nad blagajnami

Veliko bolj lična so stojala za očala in nakit, ki so tudi lepo osvetljena. Prenovljene so tudi garderobe, a so na ženskem oddelku ostale le ene, tako da se bojim, da bo kaj hitro gneča na dan po plači.

FullSizeRender

Nakit je veliko bolj lično razstavljen

Čeprav me je celotna prostornost trgovine navdušila, pa sem vseeno malo razočarana, da je ločnica med Zaro woman in Zaro TRF izbrisana. Še vedno pa mi manjkajo košarice, saj v Zari nikoli ne kupimo le enega kosa.

IMG_7525 IMG_7522IMG_7515 IMG_7518 IMG_7516  FullSizeRender(1)