sreda

9

december 2015

0

koment.

Kako lahko pomagate hostlu Tresor?

Avtor , Objavljeno v (po)POTOVANJE

Hostel Tresor se nahaja na Čopovi ulici, a ga zaradi hitenja ali tipkanja po mobilnem telefonu, skoraj ne opazimo. Svoja vrata je odprl pred dvema letoma v čudoviti stavbi, ki je bila nekoč dom bankirjev. Srce zgradbe je začelo utripati v mladostnih ritmih mednarodne energije, ki je postala dom svetovnih popotnikov.

V hostlu so v dveh letih uspeli narediti precej sprememb, najbolj opazna pridobitev je zagotovo bar in obnovljena recepcija, ki so ju obnovili v začetku letošnjega leta. Upoštevali so želje gostov in obogateli vstopni prostor z barom, ki se je hkrati že obnesel kot odličen prireditveni prostor.

07_oprema_vsa_Z_lucmi

skica prenove

Ekipa pa je že od samega začetka želela obogatiti tudi atrij in ga spremeniti v bolj prijeten prostor za druženje. Mogočni atrij je gostil že vrsto predavanj, delavnic, literarnih večerov in tematskih zabav, a lastniki bi radi poskrbeli za prijetnejšo podobo. »Atrij je čudovito središče v notranjosti našega hostla, ki si zasluži prenovo, vendar nikoli ni bilo dovolj  financ in priložnosti za uresničitev naše vizije. Zavedamo se, da je potrebno gostom ponuditi najboljše, zato smo se odločili, da najdemo rešitev kako oživeti srce hostla, kot radi poimenujemo naš atrij,« je ob najavi zbiranja sredstev prek portala TravelStarter povedala Nina.

Hotel Tresor bo prek množičnega financiranja poskušal zbrati sredstva, s katerimi želi obnoviti opisani atrij. V zameno za nakup, lahko tudi vi postanete del zgodbe o obnovi hostla Tresor. Kliknite na spletno stran TravelStarter in postanite donator.