sreda

28

januar 2015

0

koment.

Kdaj se počutiš najbolj seksi? Z urejenimi nohti?

Avtor , Objavljeno v Lepota

Nohti izredno veliko povedo o človeku, zato je pomembno, da jih negujemo. Pri Mateji Klemše iz Gelish Studia smo se pozanimali, kakšni so jesensko-zimski trendi.

Letošnje zimske barve sovpadajo z naravo v zimskem času. Večno bela, kot bela snežinka! Modna je tudi barva jezerskih alg v času cvetenja, a vendarle mermaid odtenku. Mint pa bo tista barva, ki bo ponazorila svež mrzel zrak in nežno meglico. Če se sprehodimo po barvni lestvici, se ustavimo še pri pariško modrem, bron in črnem odtenku. Seveda pa klasika ostaja klasika in rdeča barva je primerna za vse letne čase, še posebej pozimi. Poskrbite, da bodo to zimo prav nohti pester dodatek, ki bodo poživeli zimski stajling.

nohti_1

»Trend naravnega nohta narašča. Kratki, lepi in zdravi nohti so atraktivnejši in prijaznejši okolju. Pozabite umetne konice, pretirane poslikave in debeljen videz nohta,« še doda Mateja, ki velja za ambasadorko zdravih nohtov.

Omenjene zimske trende je za zimsko kampanjo Mateja ovekovečila vThalasso Lepa Vida, kjer sta se združila dva letna časa – poletje in zima.

Foto: Dejan Nikolič

http://warehousecollective.net/portfolio/video/gelish-studio-thalasso-lepa-vida/