petek

30

oktober 2015

0

koment.

KJUT

Avtor , Objavljeno v Otroški peskovnik

Šivati ne znam. Če se zelo potrudim, mi uspe zašiti kakšno manjšo luknjico in prišiti gumb. Prav zato še bolj cenim doma narejene izdelke. Šivane, štrikane, naštikane, predelane… Unikatne in kjut. Narejene po meri, za določeno osebo in za točno določen namen. In da so še bolj posebni, z našitim imenom.Prenos s telefona 20-5-2015 129

Izdelki Cute Nola so me očarali. Prvega je Taja dobila za svoj rojstni dan, ki ga je praznovala na temo Gostilna išče šefa in sicer miškast predpasnik. Le kje bi človek lahko dobil bolj primerno in izvirno darilo?

Za mala miškasta ušeska sem naročila trak za ušesa, točno tak, kot smo ga potrebovali za k trenč plaščku. Moder s pikami in rumenim srčkom. Na izbiro je ogromno različnih barv in motivov. Trenutno so hit kape, ki se nosijo na obe strani.

 

 

Še dobro, da sem se dovolj zgodaj spomnila, da potrebujem darilo za malega krščenca Lenarta. Dovolj zgodaj pomeni približno dva meseca prej. Vredno je bilo počakati. Najbolj posebni in oh in sploh so izdelki za novorojenčke. Človeka prime, da bi imel še enega, ki bi ga domov prinesel v kjut oblačilcih. Se pa lahko zatakne pri imenu. Naši Taji smo ga spremenili takoj po porodu. Do takrat je bila Tija.

Več na: https://www.facebook.com/Cute-Nola-652253571493854/.