torek

29

marec 2016

0

koment.

KOS MESECA: Boste nosili trenčkot, parko, bomber ali usnjeno jakno?

Avtor , Objavljeno v Kos meseca


Pomlad je tu in z njo tudi toplejši dnevi, tednu, meseci. Zimski plašči se bodo poslovili in v omari bodo spet visele lahkotnejše jakne.

Na začetku pomladi so popoldnevi ponavadi zelo topli, jutra pa še kar sveža, zato se vsi poslužujemo t.i. čebulnega oblačenja. V nadaljevanju vam predstavljam nekaj spomladanskih jaken in plaščev, ki bodo letošnjo pomlad ‘in’ ter vam dam kakšen namig, kako jih lahko nosite ter kombinirate.

USNJENA JAKNA

Usnjena jakna je večen kos, ki bi ga v svoji omari morala imeti vsaka ženska, še posebno takšna, ki se navdušuje nad modo in modnimi smernicami. Usnjena jakna seveda že dolgo nima več samo motorističnega pridiha, ima predvsem trendi pridih. Spomladi vam lahko pride zelo prav v različnih kombinacijah, predvsem pa v povezavi s sproščenimi kavbojkami in supergami.

image

usnjena jakna STREET ONE, NAMA, 229,99 eur

PARKA

Sproščena parka je že od nekdaj ultimativen spomladanski kos. Zelo je v trendu olivno zelena barva, pa tudi bolj zemeljski, bež odtenki. Parka je zelo sproščen kos, ki ga spet lahko kombiniramo na kavbojke in tudi kakšne usnjene hlače ter gležnarje. Parka je tudi primerna za milejše zimske temperature.

image

parka STREET ONE, NAMA, 119,99 eur

TRENČKOT

Klasičen trenč je primeren za milejše zimske temperature in za začetek pomladi. Zapenja se z gumbi, ima zavihan ovratnik, stranske žepe in se zavezuje z modnim pasom. Na rokavih se nahajajo paščki, na ramenih pa poklopci na gumbe. Je zelo dober kos za pomladne poslovne stajlinge.

image

plašč ESPRIT, NAMA, 129,99 eur

LAHKOTNA BUNDICA

Lahkotna jakna je podložena in idealna za prehodno obdobje. Kroj je oprijet in poskrbi za ženstven izgled in se zapira se z zadrgo. Tudi pri tem kosu gre za zelo sproščen stil, če pa izberete takšno, ki ima našite kakšne svetleče kamne, pa bo tudi zelo elegantna in predvsem trendovska.

image

jakna ESPRIT, NAMA, 89,99 eur

BOMBER JAKNA

Trenutno najbolj trendi kos pomladi. Letos bodo moderni vse od črne, olivno zelene barve, pa tudi bolj pastelni odtenki bomber jaken, ki jih lahko kombiniramo spet na kavbojke, saj je sam kroj zelo športnega izgleda.

image

bomber G STAR RAW, NAMA, 199,99 eur