petek

2

september 2016

0

koment.

KOS MESECA: Metalik bomber

Avtor , Objavljeno v Kos meseca

Morda se vam zdi pogumno, da na začetku meseca razglasim “kos meseca”, a tokrat lahko rečem, da sem v svojo izbiro popolnoma prepričana. Nad bomber jaknami se že nekaj časa navdušujem, ko pa dodajo še metalik različico, sem pa prodana.

A vseeno iskanje metalik bomber jakne, kljub temu, da so le-te trenutno zelo v trendu, ni bilo tako lahko in to zaradi večih razlogov.

Prvi je ta, da so bomber jakne po kroju zelo kratke, kar pa na mojo dolgo postavo in dolg torzo žal ne paše najlepše. Zato je najprej potrebno najti dober kroj in primerno dolžino. In nato še želeno barvo. Nekaj časa sem se poigravala z različnimi pasteli, pa vzorci, ki so trenutno zelo v trendu, potem pa se vdala v skrito željo, da si v bistvu želim metalik bomber. Tukaj nisem bila tako zelo zahtevna, všeč mi je tako zlata kot srebrna barva. Ko sem že našla zlat bomberček, pa me je zmotil njegov mornarsko moder patent, ker kljub temu, da imam rada modro barvo, je nimam veliko v svojo omari.

A na koncu se je moja vztrajnost obrestovala, saj sem našla, kar je v izložbi izgledal kot popoln bomber. V moški izložbi. Natančneje v trgovini Zara, moški oddelek. Nič hudega, še bolje recimo, ker zadnje čase obožujem nositi moževo denim jakno. Všeč so mi malce preveliki kosi, ali bolje, zame dovolj dolgi rokavi. Prečešem moški oddelek, bomberčka nikjer … Načeloma nerada sprašujem prodajalke, ker:

  1. ponavadi vprašam napačno (beri: iz drugega oddelka)
  2. ker je kos, o katerem sprašujem, kot zakleto skoraj pred menoj …

In tako je tudi bilo – dejansko je bila jakna pred menoj in sedaj se seveda sprašujete, kako sem lahko prezrla šajni bomber jakno?! No, nisem je, ker je pred mano visela črna, najbolj dolgočasna jakna. Ja, obojestranska je in Zara se je odločila, da če se sveti izložba, se trgovina ne sme, ali kaj? 😉

image

bomber ZARA, 79,95 eur

Kakorkoli, S številka mi je bila kot ulita in prav je še enemu prijatelju, ki bi jo lahko nosil na črno stran 😉 včeraj sem jo šla pokazat na POP TV-jevo promenado in obožujem jo nositi! Bomber jakna je zagotovo top kos letošnje jeseni, zato je ne smete spregledati! Tudi če je na moškem oddelku in tudi če zakamuflirana 😉 splača se! 😉