petek

10

februar 2017

0

koment.

KUHARIJA: Napitek za mladost in energijo

Avtor , Objavljeno v Kuharija, Lepota

S preizkušeno močjo deževnega amazonskega pragozda so temnomodre jagode acai vsakodnevni odmerek svežine, ki spodbuja mladostno energijo in videz.  V sebi skrivajo celo bogastvo zdravilnih snovi. S snovmi, ki se skrivajo v njih si lahko izboljšate presnovo in povišate energijo, očistite telo in celo izboljšate spanec. Brazilci acai jagode poznajo že od nekdaj in skoraj petdeset odstotkov njihove prehrane vsebuje vsaj kanček acai jagod.

Uporabljamo jih lahko za razstrupljanje, hujšanje, najbrž pa med najpomembnejše učinke spada tudi dvignjena raven energije. Vsi, ki ste običajno po službi utrujeni in zaspani ter popolnoma brez energije boste zdaj lahko brez težav še kaj skuhali, pospravili ali se odpravili na tek. Ker višji nivo energije pomaga tudi pri razpoloženju, lahko prav lepo sklenemo, da so to jagode, ki pripomorejo k boljšemu počutju.

Prevzeti odgovornost zase, za sočloveka in naše okolje je osnovna filozofija blagovne znamke NUSSYY, ki je sedaj na voljo v Sparu.

IMG_5368

SESTAVINE (za 1 porcijo)

  • 120 g borovnic
  • 1 banana
  • 1 pest lednih kock (po želji)
  • 150 ml mandljevega mleka (ali mleko z nizko vsebnostjo maščob)
  • 1,5 jedilne žlice NUSSYY BIO acai jagod v prahu

PRIPRAVA

IMG_5369

Vse sestavine damo v mešalnik in zmešamo v kremast smoothie. Ohlajenega takoj zaužijemo.

Namig: Jagode acai so naravni vrelec mladosti. Za pravi čarobni napoj si v najljubšo pijačo zmešajte 1-2 čajni žlički acai jagod v prahu in uživajte v odlični osvežilni pijači.