ponedeljek

9

marec 2020

0

koment.

LEPOTA: Nov trend v negi kože, ki izboljša celovito stanje kože in okrepi delovanje drugih proizvodov

Avtor , Objavljeno v Lepota

Na katerem delu obraza se po vašem najhitreje opazi utrujenost? Po mojem mnenju so to oči. Oči so tiste, ki razkrivajo vse, so lakmusov papir in nič ne prizanašajo. Koža okrog oči je nežna, tanjša kot kjerkoli drugje in pogosto občutljivejša. Okoli oči se tudi najhitreje pojavijo gubice in začnejo kazati znaki staranja. Zato je v dobro nego za okrog oči zelo pametno investirati. In ko najdeš tisto, kar ti odgovarja, je ne izpustiš iz rok.

Oči sicer nikoli niso bile moja šibka točka, ampak ker so že same po sebi relativno majhne, se jim podočnjaki, utrujenost, včasih tudi zabuhlost, hitro pozna. Pozna se tudi večer, ko malce preskočim nego, pozna se noč, ko grem prepozno spat in zgodaj vstanem, pozna se dan, ko premalo popijem vode … saj razumete, kajne? In sem v letih, ko je iskanje primerne in ustrezne anti-age nege v teku.
In odkrila sem nekaj, kar deluje proti vidnim znak utrujenosti, kar so v resnici sanje ali pobožne želje vsake mamice, poslovne ženske, študentke …

booster za nočno nego kože okrog oči Immortelle Reset 

Ali sem utrujena? Včasih pa sem res! A tega moji koži ni treba vedeti, še manj pa kazati. Sedaj že več kot leto dni uporabljam L’occitanov booster Immortelle Reset in lahko rečem z gotovostjo, da so moja jutra z Boosterjem Immortelle Reset veliko bolj sveža in sijoča za mojo kožo, ki se vsako jutro zbudi naspana, prožna, nahranjena, hkrati pa tudi lahkotejša.
Ko sem izvedela, da prihaja njegov manjši, a izredno učinkovit kompanjon, booster za nočno nego kože okrog oči Immortelle Reset sem bila nad novico navdušena in od izdelka veliko pričakovala!

Po temeljitem čiščenju in toniziranju je čas za booster, ki noč za nočjo deluje na kožo ter poskrbi, da je zjutraj videti mladostnejša in jasnejša, temne podočnjake, zabuhlost in v mojem primeru briše majhne gubice.

Za moje (včasih še vedno neprespane ali na pol prespane noči) ne rabi nihče vedeti, to je skrivnost med mano in boosterjem, ki vsebuje:

eterično olje immortelle, znano po svojem pomlajevalnem delovanju, v zlatih kapsulah. Deluje kot naraven antioksidant in pomaga koži do večje čvrstosti in mladostnejšega videza. Obnavlja teksturo kože,

– izvleček iz majarona, ki kožo pomaga prebuditi, in

– izvleček iz brazilske kreše, znan po svojem takojšnjem gladilnem delovanju in ima učinek, ki spominja na botoks. Pomaga zmanjšati gube, ki jih je povzročil stres ali izčrpanost. Napenja kožo in izboljša njeno čvrstost

popolna kombinacija za nočno nego okrog oči

Boosterji so sprožili nov trend v negi kože. Ne smemo jih zamenjevati s serumi, ki imajo drugo vlogo pri skrbi za kožo. Boosterji izboljšujejo celovito stanje kože in okrepijo delovanje drugih proizvodov, serume pa uporabljamo za točno določeno težavo.

Boosterji imajo večjo koncentracijo aktivnih sestavin in utrjujejo naravno pregrado, kar kožo obvaruje pred izgubo vlage in poveča njeno odpornost, medtem ko serumi delujejo na npr. pigmentacijo, rdečico ali prevelike pore.

Seveda se uporabljajo v povezavi s serumom in/ali kremo. K boosterju za nego okrog oči uporabljam božanski balzam za kožo okrog oči, ki deluje proti zabuhlosti, temnim podočnjakom in izraznim gubicam ter naredi kožo okrog oči sijočo. Koža je videti spočita in čudovita. Božanski balzam za kožo okrog oči, za katerega so v Franciji vložili tri patente, pomaga delovati proti glavnim znakom staranja, občutljivi koži okrog oči pa zagotavlja vrhunsko udobje.

Z vsakodnevno uporabo Božanski balzam pomaga:

1. Ohraniti kožo okrog oči mladostno

2. Intenzivno nahraniti in sprostiti kožo okrog oči

3. Opazno zgladiti in zapolniti gubice in gube – tudi tiste v zunanjih kotičkih oči

4. Opazno učvrstiti in napeti kožo okrog oči

5. Opazno ublažiti znake utrujenosti ter zmanjšati zabuhlost in temne podočnjake

Pogled na kožo razkrije več, kot bi si želeli. Sijoča, rožnata polt je znak, da se znamo poslušati in da smo izbrali pravi življenjski slog – dovolj spanja, gibanja, primerna prehrana in dovolj vode. Ko osvojimo ta ‘higienski minimum’ dobrega počutja, smo lahko prepričani, da bomo žareli tudi na zunaj, če se pa kdaj malce prekršimo, pa nam pri žarenju navzven pomagajo krasni boosterji in kremice, ki so na srečo ‘delajo’ za našo ekipo, torej lepo, negovano in sijočo kožo.

Foto: Domen Bizjak in Marja Bizjak Ažman

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.