sobota

1

december 2018

2

koment.

LEPOTA: Ali izdelki za hitrejšo rast las res delujejo?

Avtor , Objavljeno v Lepota

Tokrat malce daljša, ampak zelo resnična in iskrena izkušnja z znamko Watermans, ki slovi po svoji uspešni formuli, ki vzpodbuja rast las. Kako pa se je obnesla pri mojih laseh?

Vse se je začelo pred več kot letom dni, še predno sem rodila. S strani blagovne znamke Watermans je prišlo povpraševanje o sodelovanju. Glede lepotnih izdelkov in promoviranju le-teh sem zelo previdna, saj svojim bralkam želim predstaviti izdelek kar se najbolje da, pri čimer nisem lepotni strokovnjak in povečini pišem le o svoji izkušnji. Zato mi je testiranje izdelka izrednega pomena. Testiranje vedno traja vsaj mesec dni, odvisno tudi od samega izdelka, saj menim, da se prej neki rezultati ne morejo poznati. 

In tako sem tudi začela z mesečnim testiranjem šampona za rast las in balzama za spodbujanje rasti las s holesterolom Watermans, ki pa ga je prekinil porod in obdobje, v katerem je bila skrb za lase ne samo drugotnega pomena, ampak dejansko ničelnega pomena. Dokler si tudi v porodnišnici ni bilo treba umiti las, hehe. In seveda sem nadaljevala z Watermansom. Izdelke zelo hvalijo tudi novopečene mamice, ki se spopadajo z izpadanjem in redčenjem las, slabi kakovosti las in podobno. Tudi sama sem po porodu začela opažati vse več las v odtoku, moji lasje so bili pusti, brez leska in stanje se tudi po uporabi izdelkov Watermans ni izboljšalo. Hitro sem obupala. Prehiro. Kajti v bolnišnicah je zrak že tako ali tako zelo suh, kurilna sezona se je začela in moji lasje so bili vse bolj suhi. In zdelo se mi je, da še bolj postajajo pri uporabi Watermans kompleta. Moji prejšnji lasni izdelki so namreč vsebovali veliko silikonov, ki na prvi občutek ustvarijo svilnat las, medtem ko je notranjost lahko popolnoma drugačna, las je lahko izsušen in podobno. Watermans izdelki ne vsebujejo silikonov in so brez sulfatov in parabenov, ki ustvarijo tisti instanti občutek lepega lasu. 

Zato sem opustila sodelovanje, a pri znamki so mi prijazno svetovali, da morda moji lasje samo niso navajeni na izdelke brez silikonov in potrebujejo malce več časa, da se na njih navadijo. 

Hecno, ampak zdi se mi, da skoraj nobena ženska ali punca ni popolnoma zadovoljna s svojimi lasmi. Kodrolase bi rade imele ravne lase, tiste z ravnimi pa bi bile rade skodrane. Vedno je nekaj, zaradi česar eksperimentiramo, testiramo nove pričeske, barve in podobno. Tudi z mano ni nič drugače, včasih se mi zdi, da sem kar se tiče svojih las, še vedno ujeta v najstniške čase. Kot da se še vedno iščem, iščem tisti svoj popolni videz. 

In sem ga iskala. Tako močno, da sem se kmalu pobarvala na sivo, zaradi česar sem morala lase beliti, tudi vse toplotne obdelave situacije za razna snemanja in fotografiranja niso izboljšale. Kmalu sem se nato odločila, da se konkretno postrižem, a tudi navdušenje ob novi pričeski ni trajalo dolgo. Kmalu sem si spet zaželela, da bi imela dolge lase. O svoji situaciji sem pojamrala tudi na blogu in kmalu se mi je oglasila bralka s svojo izkušnjo in mi svetovala Watermans. Prepričala me je, da še enkrat poizkusim in še isti dan sem naročila nov paket izdelkov. To je bilo februarja. Od takrat sem oddala že veliko naročil, saj je bilo kot bi obrnil ploščo. 

Moji lasje so bili po umivanju z izdelki Watermans prvo kot prvo čisti, vedno imam občutek zelo očiščenega in ne obteženega lasu, lase revitalizirajo, poleg vsega pa – in zdaj po več kot pol leta uporabe – lahko rečem tudi krepijo, popravljajo moje lasje in mislim da moji lasje hitreje rastejo. Kljub temu, da jih še vedno belim, se jim to praktično ne pozna in to lahko potrdi tudi moja frizerka. 

Pri uporabi sem zelo dosledna. Najprej uporabim šampon Grow Me za spodbujanje rasti las Watermans. Njegova formula je zasnovana na podlagi dvoletnih raziskav s področja zdravljenja izgube las. Je mešanica najboljših sodobnih in starodavnih sestavin. Formula se aktivira po 2 do 3 minutah na lasišču in se prenese v lasne korenine globoko v lasišče. Tukaj si lahko preberete več o samih sestavinah v šamponu.

foto: Marja Bizjak Ažman

Nato pa uporabim še balzam Condition Me za spodbujanje rasti las – s holesterolom. Tudi tukaj je potrebno na delovanje malce počakati, ponavadi počakam 3 minute, kadar pa si zaželim globinsko nego in imam za to tudi čas, pa lase pokrijem s plastično kapo ali z brisačo. Na laseh jo pustim 15 do 20 minut. 

Resnično sem vesela, da sem izdelkom in tudi sodelovanju z Watermansom dala še eno možnost, saj se ne ločim od njega. Ko se enkrat las navadi na nego brez sulfatov in parabenov in je očiščen, se pokaže v popolnoma drugačni luči. 

Kaj pa ve? Ste že preizkusile Watermans? Res me zanimajo vaša mnenja in izkušnje. V sklopu sodelovanja z to revolucionarno znamko sem vam pripravila tudi 15% popust za tiste, ki si želite izdelke preizkusite, ali pa za vas, ki ste že zveste uporabnice. Na spletni strani Watermans uporabite kodo TJASA15.

2 komentarja

  1. Tina R

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.