sreda

20

marec 2019

0

koment.

LEPOTA: Dan, ko se srečata moda in lepota

Avtor , Objavljeno v Lepota

Dan, ki je namenjen le nam ženskam. Dan, kjer bomo črpale navdih in ideje o lepotnih in modnih trendih ter o večni klasiki. Dan, kjer bomo razširile modna in lepotna obzorja ter si drznile preizkusiti tudi kaj novega. Dan, kjer želimo izpostaviti najboljšo verzijo sebe in biti preprosto me oz. PREPROSTO JAZ. Vesela sem, da bom del tega dneva tudi jaz.

Če ne veste o čem govorim, je Preprosto jaz dogodek, ki ga znamka Artdeco organizira že drugič in je čudovita fuzija dobrega ženskega druženja, klepetanja o lepoti, modi, obenem pa je to dan, kjer se naučimo tudi trikov pri vsakodnevnem ličenju, nasvetov in spoznamo nove smernice v lepoti. Te nam bo na svojem masterclassu ličenja predstavil Macedonio Bezzera, ki se ponovno vrača v Slovenijo, da nam zaupa skrivnosti umetnikov ličenja.

nakit KATJA KOSELJ, majica ARTDECO, ura CLUSE, krilo BOOHOO, torbica JEŽ

Vesela sem, da bom prav jaz njegov model, na katerem bo predstavil tehnike, ki se jih lahko poslužujemo pri vsakodnevnem ličenju, za poslovni videz in pa tudi malce bolj večerni, sigurno pa bo postregel z malimi skrivnostmi, ki jih v rokavu skriva vsak velik umetnik.

Preprosto jaz smo me vse. Včasih glamurozne, včasih utrujene in izčrpane, spet en dan urejene do potankosti, naslednji pa se ves dan svaljkamo v trenirki … In to je okej, saj imamo ženske različna počutja, potrebe v različnih obdobjih in kdaj nam tudi paše, da pustimo ličila na polički, spet drug dan pa se z njimi z veseljem igramo.

Od dogodka pričakujem dobro in pozitivno vzdušje žensk, ki si dovolimo biti PREPROSTO JAZ. Pričakujem eno čudovito popoldne, ki nam bo ostalo v lepem spominu. Dogodku se je pridružilo tudi lepo število partnerjev, ki nas bodo tako ali drugače razvajali (za vse udeleženke so pripravili tudi bogato darilno vrečko z izdelki pokroviteljev), med drugim pa je znamka Artdeco k sodelovanju povabila tudi modno znamko Yugoslovenka, ki je ekskluzivno za ta dogodek ustvarila modni dodatek, ki je ‘must have’ prihajajočega poletja.

V nadaljevanju pa še nekaj tehničnih podrobnosti, kako se na dogodek prijaviti in kdaj bo potekal:

Torek, 21. maj od 17. do 20. ure v hotelu Slon (prijavnina 29 eur, prijaviš se lahko tukaj)Upam, da se vidimo!

Foto: Marja Bizjak Ažman

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.