četrtek

30

marec 2017

1

koment.

LEPOTA: Dolžina je pomembna!

Avtor , Objavljeno v Lepota

Videz trepalnic – njihova dolžina in gostota mi je bila pri celotnem izgledu oči vedno pomembna. In verjetno tu nisem edina, kajti na tržišču kar mrgoli maskar za daljše, gostejše trepalnice, zadnje čase je priljubljeno tudi podaljševanje trepalnic – vse, da bi ustregli potrošniku, oziroma v tem primeru potrošnici, ki si želi imeti daljše trepalnice. Vsaka ženska si brez dvoma želi dolge, zapeljive trepalnice, ki ustvarijo privlačen pogled in pustijo nepozaben vtis.

Trepalnice so dlake, enako kot lasje, vendar z eno razliko – ne morejo rasti v dolžino, ki bi si jo sami določali. Trepalnica zelo hitro neha rasti in izpade, njen cikel pa se ponavlja celo življenje – vedno imamo približno enako število trepalnic različne dolžine, ki nikoli ne presežejo dedno določene dolžine.

Vendar pa obstaja trik, ki cikel rasti trepalnice spremeni tako, da trepalnice rastejo dlje, kasneje izpadejo, rezultat pa so gostejše, daljše in temnejše trepalnice.

Naslednje tedne bom preizkušala DERMALUXELASH Original, edinstven serum, ki spodbuja rast trepalnic na naraven način. Serum je klinično testiran v Sloveniji pod vodstvom slovenskega oftalmologa, zato je 100% varen in zanesljiv, najpomembneje pa je, da 100% deluje.

S svojimi trepalnicami sem sicer že zdaj zadovoljna, ker so kar lepo dolge in goste, ampak me zanima, kaj še zmorejo. Zadnje čase sicer opažam malce več izpadanja, zato pričakujem, da se bodo rezultati hitro začeli poznati, sicer pa serum že uporabljam – vsak večer ga nanesem na zgornjo veko ob trepalnice in menda bom v roku 2-3 tednov opazila prve rezultate. Komaj čakam! 

IMG_8435

PRED začetkom uporabe

IMG_8828

Način uporabe je otročje lahek – pred spanjem, ko si odstranim mejkap, si serum nanesem na črto tik ob trepalnicah, tam, kjer ponavadi narišem eyeliner. Zelo preprosto, potreben je samo en poteg, serum pa se hitro posuši in mi ne draži oči.

IMG_8929

Spremljajte torej mojo pot do daljših trepalnic, morda se vam bo obrestovalo! 😉

1 komentar

  1. Polona Rak