petek

1

julij 2016

0

koment.

LEPOTA: #DontShineJustGlow – FACEBOOK LIVE VIDEO CHAT z urednico revije Cosmopolitan

Avtor , Objavljeno v Lepota

VICHY predstavlja NOVO Idéalia gel-kremo za idealno kakovost kože in sijočo polt brez mastnega leska. Kremo sedaj uporabljam že dober mesec in je postala del mojega jutranjega rituala. Sicer imam poleti rada ta malce bolj svetleči videz, a preveč tudi ne, zato sem zelo hvaležna moji gel-kremi za gladko in sijočo kožo VICHY IDEALIA za svež mat videz.

Kombuša je že stoletja znana v farmakopeji po svojih zdravilnih lastnostih, antioksidativnem delovanju in tonificiranju. Laboratoriji Vichy so jo opredelili kot prvo aktivno sestavino, ki preoblikuje kakovost kože. Pridobiva se z biotehnološkim postopkom iz črnega čaja in naravno vsebuje AHA kisline + vitamine + polifenole: dragocen sestav, ki deluje na vse plasti povrhnjice. Tekstura vodnega gela vsebuje Aquakeep, sveže mikrosfere z močno vpojno zmogljivostjo, ki ustvarjajo teksturo z izjemno svežim občutkom na koži. Vidno gladi gube in površino kože. Koža je na dotik mehka in elastična, zbudi naraven sijaj kože za svežo in enakomerno polt in omogoča 24-urno vlaženje zmanjšuje masten lesk kože, kar je še posebno super za vroče poletne dni.

IDEALIA_Gel_Creme_0711-716_v3

Vabim vas k spremljanju prvega slovenskega lepotnega Facebook live video chata, v katerem bova z urednico Cosmopolitana Manca Čampa Pavlin klepetali o novi Vichy – Idealia gel-kremi, lepoti, dobrem počutju, negi obraza in vsem, kar nas – ženske – zanima 😉 tudi o šopingu, hehe.

Dogodek bo potekal v četrtek, 7. julija 2016, ob 12.00 na Facebook strani Cosmopolitan Slovenija. Uporabnice Facebooka bodo lahko aktivno sodelovale pri pogovoru, kakršna koli vprašanja so več kot dobrodošla in se potegovale za nagrade Idéalia. Dobrodošle, da se nam pridružite!