torek

24

oktober 2017

0

koment.

LEPOTA: Jesenski šoping vodič priznanega vizažista

Avtor , Objavljeno v Lepota, Novice

No, tokrat  ne bom pametovala kar iz glave, ampak sem se po nasvet zatekla k meni zelo ljubemu vizažistu Boštjanu Kovaču. Boštjan je tisti, h kateremu se zatečem, ko rabim mejkap za kakšno prireditev ali poroko in točno vem, da bom izpod njegovih rok prišla ven točno takšna, kot si želim. Trenutno imam malo manj časa, saj je del lepotne ekipe oddaje Znan obraz ima svoj glas, a si je vseeno vzel čas in povedal, katere TOP produkte bi morala imeti to jesen vsaka ženska.bb

Obraz

Za obraz priporoča BB-kremo, ki je pozimi must have vsake osnovne nege. Mraz koži škoduje, tako da jo je potrebno ekstra negovati in varovati. “Med najljubša produkta bi omenil kremi Diorskin nude ali Bobbi Brown,” svetuje Boštjan.

Usta

Pri barvi ustnic lahko izbirate med dvema trendoma, saj končna zapoved ni podana. Lahko se odločite za nude ustnice in poudarjene oči ali naravno namazane oči in poudarjene ustnice. Za nude videz ustnic Boštjan svetuje mat rdečilo: “Izbral bi rdečilo Deborah fluid velvet mat odtenek antique rose in črtalo Misslyn Smooth lip liner odtenek rosewood (3,30 evra).” Druga opcija pa so bolj drzne ustnice v barvi letos zelo priljubljenega jagodičevja in odtenkov, ki se spogledujejo z vijolično barvo.

deboraj

 

Oči

Očem in vekam pa boste imele to jesen v trendu, če posežete po metalik odtenkih. Tu se ne rabite omejiti na eno barvo, ampak izberete svoj najljubši metalik odtenek, ki je lahko bolj bakren ali rožnat. Čisto po želji. Boštjn kot najljubšo znamko paletke omenja Catrice the precious copper collection.

catrice

 

Lica

Za piko na i pa so tu še lica. Za zdrav videz, ko smo pozimi vsa dekleta malce bolj bleda, Boštjan priporoča Illamasqua powder blusher odtenek nymph, s katerim boste lica prijetno rožnato obarvala.

illamasqua-powder-blusher-nymph