torek

27

marec 2018

1

koment.

LEPOTA: Kakovosten trening v dnevni sobi

Avtor , Objavljeno v Lepota

Ko se za dober in kakovosten trening ne rabiš nikamor peljati, se gužvati v garderobi, morda celo čakati na prosto napravo za vadbo, ampak se preprosto le preoblečeš v športna oblačila in začneš vaditi.

Z Varuhom zdravja sedaj telovadim že nekaj tednov in moram priznati, da sem ponosna nase, da vztrajam. Saj ne, da mi je težko, ampak medtem ko punci spita svoj dopoldanski spanec, bi se najraje zleknila na kavč in pogledala kakšno serijo, tako pa namenim svojih 5 minut vadbi.

IMG_8122

Ampak ta čas je veliko bolje izkoriščen kot pa, da bi zijala v televizijo, saj ne samo, da se po kratki vadbi, ki jo gledam na tablici zraven vadbene podlage počutim zelo dobro, pač pa se dobro počuti tudi moje celo telo. Zaradi hranjenja me je namreč že kmalu po prihodu doma začel boleti hrbet in čas je bil, da storim nekaj zase.

Punci sta vsak dan težji in kljub temu, da se človeško telo navadi na neko konstantno obremenitev, je bolje, da se sam učvrstiš, saj tako preprečiš tudi kakšno poškodbo.

Kljub temu, da rada sledim programom, ki jih izvajajo profesionalni trenerji v spletni telovadnici Varuh zdravja, rada telovadim tudi z raztegljivim trakom, ki mi nudi ravno prav obremenitve in upora.

IMG_9273

Na spodnji slikici nekaj vaj, ki jih izvajam s parimi ponovitvami po 15krat.

017437bdf983b38516ad73725e94ea3a--resistance-band-workouts-leg-workouts

Pri vadbi pa mi včasih pomaga tudi ena izmed punčk, ki želi pozornost mamice in tako v naročju telovadi z mano. Z njima rada delam izpadne korake, ki so odlična vaja za oblikovanje zadnjice, stegen in meč, široke počepe, ki učvrstijo zadnjico in noge ter dvigujem pete kot baletka.

Te super enostavne vaje sem našla tudi v spletni telovadnici, kjer so polni raznoraznih zanimivih nasvetov, ki si jih lahko prebereš tukaj. Začni danes za boljše jutrišnje počutje!

1 komentar

  1. N.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.