četrtek

7

september 2017

0

koment.

LEPOTA: Moj faktor je moj nasmeh

Avtor , Objavljeno v Lepota

Prepogosto se osredotočamo na naše pomanjkljivosti in težimo k popolnem videzu. Max Factor predstavlja svoj pogled na žensko lepoto in nas spodbuja, naj se raje kot na svoje pomanjkljivosti, osredotočamo na lastnosti, ki so nam všeč in nas delajo posebne, ter to sporočimo na glas.

Uporabite ličila, da poudarite svoj faktor, da izstopite iz množice in izrazite svojo edinstvenost. Običajna predstava o ličilih je, da se uporabljajo z namenom, da bi prekrivala napake. Da nas naredijo popolne. Max Factor umetniki ličenja se s tem ne strinjajo v celoti, saj je njihovo vodilo, da na vsakem obrazu poiščejo edinstven faktor, to je tisto lastnost, ki osebo naredi drugačno, in to poudarijo. Vsako osebo obravnavajo individualno in jo spodbujajo, da kljub prevzemanju modnih trendov ostane unikatna. Takšen pristop vsako osebo naredi posebno, posebnosti pa nas delajo čudovite. 

#mojfaktor je način kako zardim
#mojfaktor so moje dolge trepalnice
#mojfaktor je moja koža
#mojfaktor obrazi so lokalne Max Factor umetnice ličenja s Tino Fabjan na čelu in moja malenkost. Povabila h kampaniji kot Max Factor ambasadorka, ki slavi naše posebnosti in slavi nas kot posameznice, sem se zelo razveselila, ker ličila rada uporabljam ne da bi zakrila samo sebe, ampak da poudarim tisto, kar mi je na mojem obrazu najbolj všeč.
Kar mi je najbolj všeč pri #myfactor kampanji, je to da izrazim sebe. Da poudarim tisto kar me dela posebno. To je moj nasmeh! Je pristen, je iskren in se ne oziram na to, da ta isti nasmeh razkrije moje očesne gubice. Ker je nasmeh tudi moj najljubši modni dodatek, dam pri ličenju velik poudarek ustnicam.
Od rdečila za ustnice pričakujem, da bo obstojno in da bo sledilo premikanju ustnic. Zato rada uporabljam Max FactorLipfinity, ki v prvem sloju obda ustnice v čudovito in dolgo obstojno barvo, ki jo samozavestno nosim, saj vem, da se bo obdržala na ustnicah do konca večera. Drugi sloj je balzam za ustnice, ki jih neguje in barvi doda lesk. Moj trik za bolj polne ustnice je tehnika senčenja. Pri tem uporabim dve barvi, in sicer pričnem s temnejšo, ki jo nanesem na zunanje predele ustnice in jo postopoma združim s svetlejšo osnovno bravo.
Tjaša Kokalj Jerala
Max Factor te vabi, da obiščeš njihovo spletno stran – www.myfactor.si kjer lahko sodeluješ v nagradni igri. Na spletno stran naloži svojo fotografijo ter pripiši, kateri faktor si izpostavila. Ekipa Max Factor umetnic ličenja bo nato podala svoje strokovno mnenje in nasvete za ličenje. 
Poglej si še VIDEO: