sobota

14

april 2018

0

koment.

LEPOTA: Moja skrivnost, ko se moram hitro urediti

Avtor , Objavljeno v Lepota

Je že tako, da imamo mamice malo časa za sebe, a še vedno želimo biti urejene. Seveda paše kdaj dan, ko si lase spnem v čop in me za popolno pričesko prav malo briga, a kadar želim izgledati urejeno, kadar se mi mudi na sestanek, takrat potegnem na plano skrivno orožje.

Skrivno orožje po imenu samodejni kodralnik las Style Care Prestige znamke Philips, ki ga sedaj uporabljam že eno leto in nad katerim sem več kot navdušena. Omogoča hitre in vedno popolne kodre, še posebno prav mi pride za kodranje las na zatilju, kjer vemo, kako težko je ustvariti lep koder.

IMG_1145

Pri Style Care Prestige kodralniku pa je vsak koder popoln in čudovite, obstojne kodre ustvarim že s pritiskom gumba in dvema pametnima elementoma za navijanje kodrov s samodejnim vrtenjem. Elementa skodrata vsak pramen las tako, kot bi ga skodral poklicni stilist, pri tem pa sta prijazna do las. Pametna tehnologija za izjemne kodre samodejnemu kodralniku omogoča ustvarjanje obstojnih pričesk pri nastavitvi negovalne temperature.

IMG_1140

Prav tako različne funkcije na kodralniku (nastavitev temperature, časa kodranja in smeri) ponujajo kar 27 različnih videzov, cevka pa je prevlečena s keratinom za boljšo nego las.

Še kratek VIDEO, kako ustvariti en koderček. Sicer pa je sila preprosto:

  1. Vstavite pramen las v cevko
  2. Pritisnite in pridržite gumb za kodranje in počakajte toliko časa, da zvočni signali utišajo
  3. In končano!

IMG_1066

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.