ponedeljek

16

september 2019

0

koment.

LEPOTA: Moji beli zobki

Avtor , Objavljeno v Lepota

Zelo otroški naslov blog objave, ki jo piše 33-letnica, vem, ampak če bi vi to pesmico peli najmanj desetkrat na dan, bi se tudi vam vsedla v spomin in ne bi znali napisati nič drugega, bolj pesniškega o čiščenju zob pri odraslih. Ker to ni objava, ki bi govorila, kako jaz pucam zobke puncama, ampak se resnično tiče ‘mojih belih zobkov’.

Ko smo mlajši, nam – ali pa je bilo vsaj tako pri meni – videz naših zob ni bil tako pomemben. Pomembno je bilo, da so bili čisti, kozmetični popravki pa so ponavadi bolj motili naše starše ali zobozdravnika kot nas. Moji spodnji zobje so krivi kot bi jih nekdo nastrelal notri, ampak mene, ko sem bila v najstniških letih, to v resnici to ni motilo. Kaj sem pa vedela … Takšna sem bila, to sem jaz in takrat ni bilo Instagrama, ki bi nam povedal ‘kaj je lepo in kaj ne’. Hvala bogu, ob svojih najstniških problemih, ki sem jih imela, si ne predstavljam, da bi se vsak dan še ‘borila’ z Instagramom, lepotnimi trendi in ljudmi na njem.

Kakorkoli že, sedaj so tudi zobje postali nek statusni simbol, ali kako bi se temu reklo, a v poplavi ponudbe za lepe in bele zobe, lahko hitro pozabimo na kakovost naših zob in zdravje.

zobna pasta in ustna vodica BLACK, DENTISSIMO

Pred meseci mi je znamka DENTISSIMO prijazno poslala nekaj vzorcev njihovih zobnih past in ustnih vodic, ki smo jih z veseljem in navdušenjem uporabljali in porabili.

Še posebno sem se navdušila nad njihovo BLACK linijo.

Aktivno oglje je v kozmetični industriji prisotno že kar nekaj časa, zadnje leto ali dve pa bi rekla, da so pri vseh lepotnih znamkah ugotovili njegovo moč delovanja, saj je ogromno lepotnih izdelkov, ki vsebujejo aktivno oglje.

Naravno aktivno oglje, ki ga vsebuje zobna pasta DENTISSIMO BLACK, uspešno odstranjuje trdovratne madeže in absorbira vonjave, zmanjša razvoj bakterij ter ustvarja svež zadah. Učinkovito ščiti zobno sklenino pred tvorjenjem kamna ter normalizira PH v slini.

Za bolj bele zobe sem stestirala že kar nekaj zobnih past, ampak testiranja je ob malce obrabljeni sklenini (rada grizem led in pijem agrume kot je na primer topla limonada zjutraj na tešče) kot je moja, najverjetneje konec. Tudi zato, ker sem našla resnično dober izdelek, ki ustreza mojim zobem in moji kozmetični potrebi po belih zobeh. Zobna pasta DENTISSIMO BLACK, naredi zobe bleščeče in brezhibne. Zobna pasta učinkovito in varno pobeli zobno sklenino in polira vaše zobe. Inovativna kombinacija aktivnih naravnih sestavin, ki pomaga pri krepitvi zobne sklenine, vsebuje edinstvene protikariesne lastnosti in preprečuje tvorjenje madežev ter lukenj.

Na www.dentago.si preveri njihovo ponudbo zobnih past, ščetk in ustnih vodic, če pa boš želela tudi sama preveriti to deluxe linijo za zobe, pa ne pozabi pri check out-u dodati mojo kodo TJASAKJ za brezplačno poštnino.

 

————————-

Objava je nastala v sodelovanju z www.dentago.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.