torek

27

december 2016

0

koment.

LEPOTA: Novost v lepotnem svetu – hologramski lip-glossi

Avtor , Objavljeno v Lepota

Ameriški Cosmopolitan je zapisal: »Morate videti te noro kul hologramske lip-glosse,«, Teen Vogue je oceno začel z besedami: »Zelo malo je kozmetičnih produktov, pri katerih se išče primerne besede za opis njihove čarovnije. V tem primeru je to hologramski lip-gloss Lip Switch, ki v možganih povzroči pravi kratek stik,« in ocene se je lotil celo Independent, ki se je čudil nad evforijo: »Hologramski lip-gloss: Najnovejše lepotni trend naoljenih ustnic, ki je zavzel Instagram.«

img_2282

Lip gloss Sigma Lip Switch (Pink Lotus) 24,90 evrov (naročila na info@tkswat.com)

Seveda sva jih morali preizkusiti tudi TK SWATki, sicer veliki oboževalki hologram trenda. Priznati morava, da so ti lip-glossi vsekakor nekaj posebnega in drugačnega v lepotnem svetu, kot lip-gloss je Lip Switch zelo dober, njegova sestava ni tako zelo lepljiva, daje pa zelo lasketajoč, glossy videz.

img_2278

Lip gloss Sigma Lip Switch (Other Woridly) 24,90 evrov (naročila na info@tkswat.com)

Hologramski lip-glossi so zelo zanimivi za fotografiranje, nekatere nianse so za vsak dan mogoče premočne, a na primer Pink Lotus bi lahko nosila prav vsak dan. So zelo prijetnega vonja in brez posebnega okusa. In idealni vse navdušenke lepotnih novosti!

_1

Lip gloss Sigma Lip Switch (na voljo v različnih odtenkih), 24,90 evrov (naročila na info@tkswat.com)