sobota

28

maj 2016

0

koment.

LEPOTA: Novost za lepe, zdrave in sijoče lase

Avtor , Objavljeno v Lepota

Profesionalna lasna linija izdelkov Nashi Argan, prihaja iz Italije in je bila ustvarjena za izpolnitev potreb končnih strank na enostaven in učinkovit način. Spada v višji cenovni razred in bo na voljo samo v ekskluzivnih frizerskih salonih.

Nashi Argan je ustvaril edinstven tretma, čigar ekskluzivna formula na osnovi biološkega arganovega in lanenega olja je primerna za vse vrste las in omogoča popolno pričesko v nekaj korakih. Zajema šampon, balzam, intenzivno masko, masko v spreju brez izpiranja in olje – samo 5 produktov (zato jo lahko tudi poimenujemo «pametna« linija), ki zagotavlja lasem obvladljivost, mehkobo in lažje oblikovanje pričeske v polovičnem času. Predvsem pa linija izdelkov Nashi Argan zagotavlja takojšnje vidne rezultate.

_19C7573_estero

V čem je skrivnost? Formule linije Nashi Argan so obogatene z dragoceno kombinacijo naravnih elementov bio certificiranega izvora kot je biološko arganovo in laneno olje. Ne vsebujejo natrijevega klorida, sulfatov, fosfatov in parabenov ter zagotavljajo nežno nego las upoštevajoč naravno zaščito.
Dokazano je, da arganovo olje stimulirata vitalne funkcije celic ter zaradi svojega pomlajevalnega delovanja obnovi lasišče in navlaži lase v globino
zahvaljujoč visoki vsebnosti nenasičenih maščobnih kislin, vitamina E in linolne kisline. Nenasičene maščobne kisline delujejo kot ovira in omogočajo, da lasje ohranijo vsebnost vlage, linolna kislina pa ima obnovitvene lastnosti.
Arganovo olje je tudi bogato s
tokoferoli (700-900 mg / kg proti 320 mg / kg v oljčnem olju) in z naravnimi antioksidanti, ki preprečujejo staranje las zahvaljujoč zaščiti proti prostim radikalom.
Izdelki Nashi Argan
niso testirani na živalih. So prijazni okolju in delujejo v sožitju z naravo: embalaža iz 100% recikliranih materialov, v celotni proizvodni verigi pa uporabljajo energijo iz obnovljivih virov.

Linija Nashi Argan zagotavlja visoko kvaliteto sestavin ter profesionalnost v procesu raziskav in razvoja produktov.