ponedeljek

4

marec 2019

0

koment.

LEPOTA: Pomlad na obrazu

Avtor , Objavljeno v Lepota

Zima je zaenkrat kar mila do nas in ne le, da je pomlad mogoče čutiti v zraku, ampak jo je s prihodom zvončkov, žafranov in popkov na drevesih, ki samo čakajo na prvi daljši dež, da se razcvetijo, mogoče tudi videti. Pomlad ponavadi poosebja svežino, novo rojstvo, ljubezen in zato je tudi moj pomladi mejkap bolj nežen, svež, a še vedno zelo opazen.

videz sem gradila na ustnicah in zato uporabila le nežno senčilo v breskvinem odtenku ter dodala nekaj definicije s črtalom za oči

Cvetlični odtenki in sveže barve zagotavljajo, da vas bodo misli odpeljale v mediteranski svet.  Vse to je nova spomladanska kolekcija znamke Artdeco, Mediterranean Life, ki vas bo spomnila na dopustniške dni. Kolekcijo Mediterranean Life sedaj preizkušam že nekaj časa, zato bi vam rada predstavila svoje favorite.

Prvi in moj absolutni zmagovalec je kompaktni puder No Color Setting Powder, ki je vsekakor zvezda kolekcije. A zakaj? Ker zahvaljujoč transparentni teksturi, puder ne spremeni barve polti, hkrati pa zagotavlja zanesljivo utrjevanje. Puder vsebuje sestavine, ki negujejo kožo: skvalan, ki daje koži občutek gladkosti, medtem ko irski mah in morska voda, obogatena z minerali, nudita dodatno lepoto.

Ko zaključim s podlago, je čas za obrvi, ki jim zadnje čase tudi zaradi znamke Artdeco namenjam več pozornosti. Navdušena sem nad 2v1 izdelkom Duo Powder & Liner za obrvi, ki vsebujeta senčilo in črtalo za obrvi na vsaki strani. Priročen izdelek za obrvi, vsebuje črtalo in senčilo. Obrvi preprosto oblikujem s črtalom in zapolnim prazne prostorčke s senčilom. Izdelek je vodoodporen, kar pomeni, da se ne packa, daje dovolj definicije in to je pri obrveh še posebno pomembno.

raziskovanje kolekcije Mediterranean Life by Artdeco

Ponavadi najraje poudarim svoje oči in se igram z barvami, tokrat pa sem se pri očeh odločila, da ostanem bolj minimalističn, saj sem se osredotočila na ustnice. Te sem prav tako poudarila z izdelkom iz linije Mediterranean Life Perfect color, rdečilom za ustnice, ki je negovalno rdečilo za ustnice, močno pigmentirano z novo, še boljšo kremasto teksturo. Rdečilo zagotavlja enakomerno barvno pokritost, dolgo obstojnost, voljna tekstura pa na ustnicah pričara svilnat občutek. Vitamin E ustnice ščiti pred izgubo vlage. Piko na i pa pričara ujemanje ustnic in nohtov s popolnim pomladnim odtenkom Art Couture laka za nohte.

Kako pa vas ‘zadane’ lepotna pomlad? Greste tudi vi v svežino, ali vas navdihne razsvet močnih barv? Sama se zadnje čase vse bolj navdušujem nad poudarjenimi ustnicami, ki v hipu pričarajo ‘dodelan in urejen videz’, moji najljubši odtenki pa so trenutno breskvini.

 

Foto: Marja Bizjak Ažman

Objava je nastala v sodelovanju z znamko Artdeco.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.