torek

24

januar 2017

0

koment.

LEPOTA: Pomladna kolekcija ličil COLLISTAR ujeta v italijanskem vrtu

Avtor , Objavljeno v Lepota

V začetku januarja sem dobila to čas, da stestiram novo kolekciji ličil znamke Collistar, Giardini Italiani, ki je dobila navdih v lepoti, edinstvenosti in magiji italijanskih vrtov, v katerih svetlobni žarki prodirajo skozi živo mejo, obsijejo cvetje, listje in drevesa. Barve so dobile navdih iz narave: rož, rastlin, atmosfere …

Ker sama naravnost obožujem pomlad, cvetenje rož, pastelne barve, me je kolekcija v hipu navdušila.

FullSizeRender

In kaj je novega v kolekciji? Družina Silk Effect Maxi Blusherjev je obogatena z 2 novima odtenkoma s toplimi in zlatimi toni. To rdečilo za lička je zelo dobro pigmentirano in ga rada uporabljam, saj obožujem rdečila z zlatimi toni, ki nežno oblikujejo poteze obraza, ponujajo prefinjen, svetleč in naraven videz.

Senčila za veke v zlati šampanjec barvi ne uporabljam kot samostojno senčilo, ampak bolj kot osvetljevalec, saj da vekam zelo svetleč učinek. Sicer pa se lahko uporablja za suh nanos, za lahkoten videz ali moker nanos, za zelo obstojen make-up z boljšo prekrivnostjo.

FullSizeRender

Izmed vseh treh produktov,  ki sem jih stestirala, sem najbolj navdušena nad šminko. Prepričala me je bogata in gladka tekstura, ki nudi ustnicam čutnost ter sijaj, dobra pigmentiranost, intenzivnost in obstojnost šminke intesijaj glosa. Kljub temu, da bi lahko rekla, da sem trenutno najbolj navdušena nad mat šminkami, je trenutno ta moja najljubša. Vitamin E poskrbi za to, da ohranja mladostnost ustnic in jih zaščiti, ekstrakt hmelja pa jih napolni z volumnom.

 

*Izdelki bodo februarja na policah vseh večjih Collistar prodajnih mest – Muellerjih, Maxiju, Nami, Beautiqueih.