sreda

4

april 2018

0

koment.

LEPOTA: To si sigurno do sedaj počela narobe!*

Avtor , Objavljeno v Lepota

Si vedela, da lahko običajno življenjsko dobo modrčka, ki naj bi bila okoli 12 mesecev podaljšamo tudi tako, da svoje modrčke pravilno shranjujemo? In verjetno to – tako kot sem to tudi jaz – počneš napačno. Predstavljam ti TOP 9 načinov, kako shranjevati svoje spodnje perilo, da boš zjutraj takoj našla želen komplet in za romantični zmenek ne boš histerično iskala, kam si za vraga zbasala tiste seksi čipkate hlačke.

1. Stran s starim

Verjetno se tudi tebi tako kot meni valja po predalu, kjer imam svoje spodnje perilo kar nekaj kosov, ki so že iz pradobe in jih kar ne morem in ne morem vreči stran. Če želiš, da bo tvoj predal s perilom urejen, potem je potrebno najprej zmetati stran vse perilo, ki je strgano, nam ni več prav, je preveliko, premajno, elastika je že skoraj potrgana, šivi popokani, zbledelo, nam je neudobno in podobno.

2. Prostor za novo

Sedaj, ko smo naredili malce več reda, lahko pogledamo, ali potrebujemo kakšen kov kos perila. Začni pri temeljnih kosih – kožno spodnje perilo, belo, črno, brezšivno, morda potrebuješ kakšen seksi čipkast kos, s katerim se boš pocrkljala.

3. Pravilno shranjevanje

  4

Verjetno skoraj vse svoje modrčke zložimo, ko jih damo v predal, ampak takšno shranjevanje je napačno. Košarici se ne smeta nikoli zvijati, zato jih pospravi enega v drugega in to v takšni obliki kot ga nosiš. Izgleda kot da tako zavzamejo več prostora, ampak v resnici ne, tvoji modrčki pa ne bodo izgubili svoje oblike in še hitreje boš našla želenega.

4. Lahko jih tudi obesiš

1

Še ena zanimiva ideja, kako shraniti svoje modrčke in pri tem prihraniti na prostoru je, da jih preprosto obesiš. Lahko vsakega na svoj majhen obešalniček (zato prosi prodajalko, če ti lahko obešalnik da zraven novega modrčka), ali pa s kljukicami ali obročki nanizaj na enega izmed tvojih obešalnikov cel kup modrčkov.

5. Lahko jih tudi razkažeš

Če jih želiš pokazati, pa jih lahko obesiš tudi na vrata spalnice, enega pod drugega, vsakega na svojem obešalniku.

6. Razdeli predal

6

Imaš en velik predal, v katerem hitro postane prava zmešnjava modrčkov, spodnjih hlačk in najlonk? Razdeli vsak kos v svojo škatlico – modrčke skupaj, hlačke skupaj in tako dalje. Lahko jih tudi razvrstš po barvah in priložnostih – kožni modrčki skupaj, čipkasti posebej in podobno.

7. Lahko jih obesiš kot nakit

Sedaj se v trgovinah za dom najde ogromno stojal za nakit, ki jih pritrdimo na steno. Na te kljukice lahko namesto ogrlic in zapestnic obesiš svoje modrčke.

8. Namesto vertikalno, jih shranjuj horizontalno

7

V predalu jih postavi horizontalno in ne vertikalno. Tako boš videla vsakega posebej in ne le prvega v vrsti.

9. Kompletki skupaj

Lahko se tudi odločiš, da jih shranite komplet po komplet skupaj na obešalnik, se pravi modrček in hlačke skupaj, tako namreč nikoli več ne boš neumorno iskala ujemajoče se hlačke.

*članek objavljen v sodelovanju s podjetjem Lisca

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.