sobota

26

marec 2016

0

koment.

LEPOTNA OCENA: Beauty gobica za nanos tekočega pudra

Avtor , Objavljeno v Lepota

Znamka BELL HYPOAllergenic je na tržišče postavila nov izdelek nad katerim sem več kot navdušena – gobico za nanašanje tekoče podlage. Je v privlačni pink barvi in super ergonomske oblike, ki omogoča nanašanje pudra na tudi težje dostopna mesta okrog oči. Vrhnji del – konica – je namenjen nanašanju na manjše površine, okrogli del pa za popoln nanos po licih.

FullSizeRender_2

FullSizeRender_3

Nanos z gobico začnemo tako, da jo najprej zmočimo pod tekočo vodo.

IMG_7039 IMG_7040

Nato jo dobro ožamemo, malce obrišemo z brisačko, a že takoj bomo videli, da bo gobica kar pošteno nabreknila oziroma se bo napihnila.

IMG_7038 IMG_7042

prej in potem

Zaradi mikrovlaken ostane navlažena in nase ujame ravno pravšnjo količino ličil. Nato na roko nanesemo nekaj tekoče podlage, sama najraje uporabljam CC kremo znamke BELL HYPOAllergenic z vlažilnim in anti-ageing učinkom. Ta podlaga je sicer zelo tekoča in ni najbolj primerna za nanos, ker jo lahko gobica preveč vpije, ampak jaz sem zadovoljna. Puder nanesem na gobico in začnem z nanašenjem podlage na obraz.

IMG_7045

Pri očeh podlago lepo vtapkam, na večjih površinah pa kdaj tudi malce povlečem, čeprav je dobro pretapkati celoten obraz.

IMG_7051 IMG_7053 IMG_7055

Gobica je vsestranska – z njo lahko nanašate tudi korektor, lahko senčimo in osvetljujemo obraz. Gobico je po nanosu treba umiti pod tekočo vodo, jaz dodam še malce nežnega mila, s katerim čistim tudi svoje čopiče. Pustimo jo, da se na prostem posuši, do jutra se bo spet skrčila na svojo prvotno velikost. Pa veselo tapkanje! 😉