petek

25

marec 2016

0

koment.

LEPOTNA OCENA: Beljenje zob z metodo InSmile

Avtor , Objavljeno v Lepota

V Hollywoodu se že nekaj časa bije bitka za najlepši in najbolj bel nasmeh. Tam saloni za beljenje zob rastejo kot gobe po dežju, pri nas to, da si spotoma greš še pobeliti zobe, še nismo tako posvojili. A zvezdniki tudi zelo radi pretiravajo in vprašanje, kaj je še sploh ostalo od njihovih pravih zob. Zdrav in bel nasmeh je po mojem mnenju nekaj najlepšega na osebi. Moji zobje se zaradi pitja kave in same hrane na splošno (jem veliko hrane začinjene s curryjem, kurkumo in podobno) kar hitro radi obarvajo. In zato sem bila še posebno vesela povabila, če pridem v SHINE Smile Lounge preizkusit njihov tretma za beljenje zob. Najprej sem bila sicer zelo previdna, celo malce skeptična, ker seveda si želim bolj belih zob, a ne za ceno bolečin ali še huje, boge sklenine.

Ana iz salona ali bolje loungea, ki se nahaja v Sunny Centru, me je takoj pomirila in mi povedala, da je postopek beljenja z metodo InSmile popolnoma neboleč in ne poškoduje sklenine, saj je vrednost hidrogena manjša od 0,1 %. Odločila sem se, da pridem na beljenje, ki je sestavljeno iz treh tretmajev po 20 minut.

IMG_6472

Tole je paketek, ki pričaka vsako stranko in je za vsako seveda enkraten. Vsebuje krtačko, s katero si najprej malce očistimo zobe, ustnik, belilni gel, slinček in robček, s katerim si po koncu očistimo preostali gel, ki nam ostane na zobeh.

IMG_6475

IMG_6470

a sem luštna? 😉

Ana najprej razloži postopek, pregleda zobe in ugotovi, kateri odtenek zob imaš. Posvetlitev je do 9 odtenkov, mislim, da je bilo pri meni za 12. Zgornja fotografija je pred začetkom 1. tretmaja, ki traja 20 minut. Ustnik se premaže z belilnim gelom, dobiš slinček, če se vmes kaj posliniš, hehe in na koncu dobiš še zaščitna očala. Nato Ana prižge UV lučko, ti pa se udobno zlekneš v sedež in počneš kar te je volja.

IMG_7013

Jaz sem morala odpisovati na mejle, sicer pa pri SHINE Smile Loungeu poskrbijo, da ti je kar se da udobno. Izza hrbta ti igra glasba, naslanjač je super udoben, tako da ti med samim postopkom ni prav nič hudega 😉

IMG_6471

po 1. tretmaju

Rezultat je viden že po 1. tretmaju, v ceno 100 evrov so zajeti trije. Nadaljujeva z drugim, ki je popolnoma enak prvemu, s tem, da se doda nova doza gela oziroma za beljenje.

IMG_6473

Po končanem postopku so moji zobje bolj beli za 12 odtenkov in menda je belina, dosežena ob prvem postopku ob primerni negi obstojna vsaj šest mesecev. Obnavljajoča beljenja niso obvezna, privoščite si jih v primeru želje po dolgoročnem vzdrževanju vašega belega nasmeha.

IMG_6476

Z rezultatom sem zelo zadovoljna, zobje niso snežno beli, takšni delujejo zelo izumetničeno, a dovolj, da se razlika zelo opazi. Postopek beljenja z metodo InSmile me je prepričal in morda pred poletjem še enkrat pridem na obnovitev beline in prijetno sprostitev.

TRAJANJE: 60 min

CENA: 100 eur (do 1.4. je 20 eur popusta)