ponedeljek

27

julij 2015

0

koment.

LEPOTNA OCENA: Bobbi Brown Shimmer Brick Compact rdečilo za lička

Avtor , Objavljeno v Lepota

Poleti imamo zelo radi, da svojo zagorelost še poudarimo in ji damo tisti zdrav in sijoč videz. V kotičku kozmetike Bobbi Brown sem se naravnost zaljubila v koralne odtenke shimmerja za lička, ki ustvari zelo lep videz.

image4

 

Sijoči pigmenti poudarijo strukturo ličnih kosti ne da bi dodajali preveč intenzivne barve, saj vemo, da z rdečili za lica lahko kaj hitro pretiravamo. Produkt mi je zelo všeč, saj ustvari kot že rečeno zelo lep sijaj z ravno pravo koralno obarvanostjo. Z njim sem celo tako obsedena, da bi shimmer kaj nanašala in nanašala, nikoli ga ni dovolj, čeprav je že par potegov s čopičem dovolj, da dosežemo lep učinek.

image2

Priznati moram, da me je ob nakupu čopiča in shimmerja malce šokirala le cena, saj sem za dva lepotna produkta zapravila nekaj več kot sto evrov, a kot sem omenila že v prejšnjih objavah, je to visokokakovostna kozmetika in moram priznati, da se vidi razlika v rdečilu za 15 ali 50 evrov. Priporočam ga vsem, ki trenutno želite podaljšati poletno zagorelost, ki si želite, da vaša koža zasije že s parimi potegi čopiča in ki želite poudariti ličnice. Maskerke ga prav tako zelo hvalijo, uporabljajo ga pri ličenju nevest, da ustvarijo lepo in sijočo kožo, je pa ta produkt tudi eden izmed top produktov kozmetike Bobbi Brown.

OCENA: 5/5

CENA: cca. 52 eur