sreda

3

maj 2017

0

koment.

LEPOTNA OCENA: Dermaluxelash za daljše trepalnice

Avtor , Objavljeno v Lepota

Pred mesecem dni sem objavila novico o serumu, ki pospešuje rast trepalnic DERMALUXELASH. Že takrat sem najavila testiranje seruma in skozi 2 nagradni igri na blogu in svojem Instagram profilu ter dobila neverjetne odzive nekaterih, ki ste serum že stestirale in bile nad njegovimi učinki navdušene. Tako sem šla tudi sama veliko bolj samozavestno v mesečno testiranje.

Videz trepalnic – njihova dolžina in gostota mi je bila pri celotnem izgledu oči vedno pomembna. In verjetno tu nisem edina – vsaka ženska si brez dvoma želi dolge, zapeljive trepalnice, ki ustvarijo privlačen pogled in pustijo nepozaben vtis. Kakšen trik ti lahko sicer ponudi maskara, ampak te ne delajo čudežev. Sem pa sedaj – pa mesecu dni mazanja seruma DERMALUXELASH na koren svojih trepalnic PREPRIČANA, da ta serum DELA ČUDEŽE.

IMG_0697

IMG_0731

Glede same uporabe bi lahko rekla že enako kot sem napisala pri prvih vtisih, da je le-ta izredno enostavna. Serum preprosto zvečer namažeš na koren čistih in suhih trepalnic – tam, kjer ponavadi pride eyeliner. Priznam, da sem kakšen dan izpustila, ker sem preprosto pozabila, ampak to ni zameglilo rezultatov, nad katerimi sem navdušena.

IMG_8828

fotografija PRED TESTIRANJEM brez maskare

IMG_0681

fotografija PO TESTIRANJU brez maskare

Najprej sem opazila, da so moje trepalnice gostejše – preprosto veliko več jih je bilo kot pa na začetku testiranja in danes bi lahko rekla, da je ta razlika očitna.

IMG_8435

fotografija PRED TESTIRANJEM  z maskaro

IMG_0737

fotografija PO TESTIRANJU z maskaro

Nato pa sem postopoma po nanosu maskare začela opažati, da so tudi daljše. Danes celo tako dolge, dačudim, kako mi na trenutke božajo zgornjo veko. Sama sicer maskaro uporabljam na dnevni bazi, a poleti, še posebno na dopustu jo čez dan vedno izpustim, kar je sicer škoda, ker naredi veliko razliko, ker so moje trepalnice bolj svetle.

IMG_0770

IMG_0750

Opazila sem, da ji je ta serum tudi malce potemnil, za kar sem še posebno vesela pred poletnimi meseci.

Pri serumu DERMALUXELASH, ki je klinično testiran v Sloveniji pod vodstvom slovenskega oftalmologa, zato je 100% varen in zanesljiv, res dobite vse, kar obljubljajo. Moja ocena in izkušnja je zelo pozitivna, seruma imam še veliko, tako da ga ne bom nehala uporabljati, samo kdaj bom morda kakšen dan izpustila.

OCENA:5/5