četrtek

15

december 2016

0

koment.

LEPOTNA OCENA: Inovativen mikro-piling PAI za občutljivo kožo

Avtor , Objavljeno v Lepota

Mikro-piling-sistem iz skupine Pai je izredno nežen in poskrbi za mladosten videz vaše kože. Kožo osvobodi od odmrlih celic ter jo naredi gladko brez poškodovanja zdravih celic. Piling gel se pri sami uporabi spremeni v svilnato mleko, ki kožo temeljito očisti, ter ji povrne njen žareč izgled. Bogat je z maščobnimi kislinami omega 3 in 6, ki zadržujejo vlago v koži. Je povsem brez tenzidov in alkohola. Inovativen, ultra-nežen piling!

Večina običajnih pilingov vsebuje ostra zrnca, ki lahko kožo poškodujejo in jo iritirajo. Piling iz skupine Pai pa s svojim mikro-sistemom kožo ščiti. Nežno drsi po koži in odstrani odmrle celice in nečistočo. Piling je bogat z eksotičnimi rastlinskimi olji, ki kožo nahranijo, zgladijo in osvežijo. Ten vaše kože postane bolj svetel in enakomeren. Optimalen za občutljivo in problematično kožo, ter za kožo, ki je podvržena rdečicam, ekcemom in aknam.

pai-skincare-piling-s-kukui-in-jojobo-75-ml-260343-sl

PAI SKINCARE Piling s kukui in jojobo, ECCO VERDE, 31,99 eur

Revija InStyle je ta piling uvrstila med ultimativne lepotne izdelke, ki bodo ponovno oživeli vašo kožo po napornem letu, zato je ta izdelek res neverjeten. Najbolj me je presenetilo dejstvo, kako nežen je in moja koža je kljub temu, da z delci ne drgneš grobo po koži, po uporabi zelo mehka in prožna.

Navodila za uporabo: gel nanesemo na konico prstov, približno dva stiska na pumpico. Nežno vmasiramo, s krožnimi gibi v suho kožo. Gela ne nanašamo na predele okoli oči. Temeljito izperemo z mlačno vodo.