sobota

23

avgust 2014

0

koment.

LEPOTNA OCENA: L’erbolario nega po sončenju

Avtor , Objavljeno v Lepota

 

Okej, sprijaznimo se, kar smo za zagorelo barvo naredile v tem poletju, smo, saj poletja do naslednjega leta verjetno ne bo več nazaj 🙂  sedaj je čas, da to barvo negujemo in ohranjamo kolikor se le da. Porjavela polt se po dopustu kar hitro poslovi, saj se naša koža (hvala bogu) ves čas obnavlja, ampak drage dame, povem vam, da tako lepe barve po mesecu dni z dopusta, še nisem imela. Za to ‘krivim’ genijalno kremo po sončnenju za lesketajočo kožo s palmovim oljem in aloe vero.

photo

Najprej vam moram priznati, da kreme za telo (in tudi obraz) naravnost sovražim. Vse so preveč lepljive, puščajo madeže, se prepočasi vpijejo, ali pa prav nič ne naredijo za hidracijo kože. In imela sem že veliko različnih krem in različnih kozmetičnih proizvodov kot so olja in tudi masla. Ta krema me je že po prvem nanosu navdušila, saj je lepo mazljiva, praktično je ne moreš nanesti preveč, saj se hitro vpije, je prijetnega vonja in kot češnjica na vrhu kozmetične smetane so bleščice, ki jih vsebuje in so super za poletje in celo za jesen, saj vašo zagorelost in lep ten kože še bolj poudarijo. Po prhanju nanesite kremo po sončenju z zlatim palmovim oljem in alojo po vsem telesu. Tole zaveznico kože v poletnih dneh lahko uporabljate vse leto, ker kožo vlaži in hrani ter ji s svojimi zlatkastimi delci podarja prelep sijaj.

S žametno kremo po sončenju se bo vaša zagorela koža ob koncu dneva zlatkasto svetila, poleg tega bo vedno oskrbljena z vlago in svežino. Krema je namreč bogata s sestavinami, ki kožo hranijo, obnavljajo in ji podarjajo prožnost, kot so karitejevo maslo, oljčno in mangovo olje. Njeni bistveni sestavini sta zlato palmovo olje in aloe vera, ki učinkujeta antioksidativno, kožo mehčata in jo ščitita. Za piko na i sta tu še vitamin E in alfa bisabolol. Vse te sestavine so nepogrešljive pri preprečevanju zgodnjega staranja kože. Drobni, lesketajoči se delci pa bodo vsak vaš gib pospremili s skrivnostnim lesketanjem.

photo.PNG

Ocena: 5/5

Tjaša