četrtek

22

maj 2014

0

koment.

LEPOTNA OCENA: Obarvana krema Couleur Caramel

Avtor , Objavljeno v Novice

Mogoče se bo slišalo neumno in nerazumno, ampak sovražim kreme za obraz. Do zdaj se je našla le ena, ki mi dokaj ustreza, ki mi na obrazu ne naredi filtra, ki se potem svaljka, ki ne zmasti kože in ki se ne sveti.
Prav tako mi tekoči pudri niso ravno pri srcu, saj v primerjavi s pudrom v kamnu, oziroma mineralnim pudrom, hitreje naredijo ‘masko’, se zarežejo v gube in gubice na obrazu in spet zmastijo kožo. Verjetno to pomeni, da mi obarvana krema sploh ne bi smela biti všeč?

20140521-134314.jpg
No, pa mi je! Ravno zaradi tega, ker vsebuje kremo za obraz in mi s tem navlaži kožo, je zelo kremasta po teksturi in se enostavno nanese, brez črt med obrazom in vratom. Prav tako ni treba biti tako pozoren na nanašanje, saj krema ni tako močna kot tekoči puder, zato je primerna za poletne dni. Prav tako mi je všeč ta naravni sijaj na koži, ki pa ga sicer lahko z nekaj pudra v prahu, zatrete v kali.
Deluje zelo naravno, tako je tudi videti in zaradi tega mi je všeč veliko bolje kot kakšen drug kremni puder ali celo puder v prahu, kamni ali mineralni. Edini minus je dobro prekrivanje, saj zaradi lahke teksture pudra, ta ni najboljša. Ampak to lahko takoj popravimo s korektorjem, ki se lepo zlije s CC obarvano kremo.
Moja ocena: 4/5

Tjaša