sreda

14

december 2016

0

koment.

LEPOTNA OCENA: Podaljševanje trepalnic s kompletom Divaderme

Avtor , Objavljeno v Lepota

Ko si na trepalnice nanesem maskaro, moje oči dobijo neko novo dimenzijo, odprejo se, postanejo bolj koketne in razlika videza z ali brez maskare je vsekakor zelo očitna. Za večerne in bolj odmevne dogodke ter fotografiranja včasih dodam še umetne trepalnice za še bolj dramatičen videz, sicer pa nisem ljubiteljica umetnih trepalnic za vsak dan. Svoje trepalnice se tudi že dala pod preizkušnjo podaljševanja, a se zadeva zame, ki imam rada bolj naravni videz, ni dobro končala. Sedaj pa sem v roke dobila DIVADERME DVOJČEK iz PROKOZMETIKE, maskaro in vlakna za podaljševanje trepalnic v trenutku. Te zanima, kako se je obnesel?

img_2217

img_2218

oči brez maskare

Blagovna znamka Divaderme je renomiran proizvajalec prestižne kozmetike na naravni osnovi. Izdelki vsebujejo najboljše naravne sestavine in so izdelani na osnovi inovativnih formulacij. Divaderme dvojček sta maskara Diva FX in Lash Extender II, ki vsebuje naravna vlakna in serum za podaljšanje trepalnic. In kako delujeta?

image-php

DIVADERME DVOJČEK, PROKOZMETIKA, sedaj 48 eur

Na trepalnice nanesem en sloj maskare. Ko je maskara še mokra/vlažna nanesem na konice trepalnic vlakna Lash Extender II za podaljšanje in gostoto. Preko vlaken nanesem še en ali dva sloja maskare, da ‘zaklenem’ vlakna in podaljšam trepalnice.

img_2216

eno oko z maskaro in podaljševalcem DIVADERME

Lash Extender se ne uporablja samostojno ali na suhe trepalnice, lahko pa maskaro, ki je tudi zelo negovalna, ker vsebuje arganovo olje, uporabim samostojno. Mascara Diva FX vsebuje najnovejšo tehnologijo peptidov. Na stotine drobnih obogatenih naravnih vlaken se prilepi na trepalnice in takoj kreira daljše, bolj zdrave, privlačne trepalnice.

img_2214

img_2213

img_2215

z rezultatom sem zelo zadovoljna, vsekakor so moje trepalnice podaljšane v trenutku in to brez umetnih trepalnic

Za odstranitev dlačic na obrazu, ki jih pusti Lash Extender II uporabim make up čopič, sicer pa se zvečer maskara in podaljševalec odstranita popolnoma običajno.